dobroge.tv

Live

O fetiță de 3 ani a căzut de la etajul 3 al unui bloc, în timp ce se juca cu pisica. În casă se aflau mama şi bunica micuţei

O fetiță de 3 ani a căzut de la etajul 3 al unui  bloc, în timp ce se juca cu pisica. În casă se aflau mama şi bunica micuţei
03 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O fetiţă în vârstă de trei ani a ajuns în stare ggravă a spital după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc de locuinţe din municipiul Braşov. Primele date arată că fetiţa este în viaţă după ce a primit asistenţă medicală la faţa locului a fost dusă la spital.

Incidentul a avut loc în jurul orei 11:55, pe strada Fundătura Hărmanului din municipiul Braşov, transmite Inspectoratul de poliţie al judeţului. Potrivit observatornews.ro, fetiţa era acasă cu mama şi bunica sa. În momentul când a căzut, una din femei spăla vasele. Cel mai probabil copila a căzut, după ce a încercat să se întindă după pisica familiei.

Copila a suferit politraumatism prin precipitare de la înălţime şi în primă fază a fost asistată medical la faţa locului, fiind dusă la Spitalul de Pediatrie Braşov de către echipajul SMURD, precizează ISU Braşov.

Polițiști din cadrul Secției Regionale Poliție Transporturi Brașov fac cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Sursă foto-: observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233