dobroge.tv

Live

Iohannis: Când vedem lupta dramatică a unui popor pentru libertate, prețuim cu atât mai mult sacrificiul eroilor noștri

02 iunie 2022
Publicitate

„Când vedem lupta dramatică a unui popor pentru libertate, prețuim cu atât mai mult sacrificiul eroilor noștri”. Afirmația îi aparține preşedintelui României, Klaus Iohannis care a fost prezent la ceremonia de comemorare a eroilor, organizat la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol din capitală. De asemenea, șeful statului a vorbit și despre războiul de la graniţa ţării noastre, declanşat de Federația Rusă împotriva Ucrainei.

Eroii noștri, conștienți de pericolele la care se expun, au pus mai presus de orice patriotismul, datoria față de țară și au ales să lupte până la capăt pentru binele comun, pentru libertate și pentru dreptate. Astăzi, când la granițele țării noastre vedem lupta dramatică a unui popor pentru suveranitatea și libertatea sa, prețuim și înțelegem cu atât mai mult importanța sacrificiului eroilor noștri.

Războiul declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei ne arată tuturor că trebuie să protejăm în mod permanent valorile democratice și pacea durabilă, pentru ca noi și urmașii noștri să trăim într-o lume sigură și prosperă. Împreună cu aliații din NATO și partenerii din Uniunea Europeană suntem uniți, hotărâți și solidari în fața agresiunii militare a Rusiei, care riscă să pericliteze climatul de securitate pe continentul nostru”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233