dobroge.tv

Live

Daniela s-a născut pe un câmp din judeţul Constanţa, apoi abandonată într-un spital, dar tot îşi caută părinţii. ''Nu există nimeni care să își aducă aminte oare și de mine şi de soarta mea?''

Daniela s-a născut pe un câmp din judeţul Constanţa, apoi abandonată într-un spital, dar tot îşi caută părinţii. ''Nu există nimeni care să își aducă aminte oare și de mine şi de soarta mea?''
01 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O poveste tristă care ar putea avea un final fericit. O tânără abandonată de părinţi încearcă să găsească date despre cei care au conceput-o, prin intermediul paginii "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României".

Tot ce ştie este că a fost născută pe un câmp, iar apoi abandonată într-un spital când avea doar 3 săptămâni. Cei care pot să-i ofere informaţii despre părinţii ei naturali, sunt rugaţi să scrie paginii "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României". 

Redăm mesajul postat: 

"Astăzi revin din nou aici pe această pagină cu câteva detalii noi sperând ca de această dată să am și eu un final fericit.

In certificatul de naștere am avut numele de FLORESCU DANIELA născută la data de 14.02.1994 in MOSNENI/23 AUGUST, judetul CONSTANTA.

In urma cererii către DGASPC am aflat că de fapt numele FLORESCU nu există și tot ce este posibil ca persoana care m-a dus când aveam in jur de 3 săptămâni la spitalul MANGALIA să nu fi fost mama mea. Ulterior am aflat din declarațiile date de ea că am fost născută pe un câmp, nu intr-un spital, poate că erau sezonieri la muncă în această zonă deoarece în urma rezultatelor primite am descoperit că de fapt numele părinților MARIAN și MARIANA FLORESCU nu erau reale.

Am făcut și test ADN, din păcate am contactat foarte multe persoane, posibil rude îndepărtate, dar numai doi dintre ei mi-au răspuns, o persoană din CONSTANTA iar alta din SERBIA fără a avea un rezultat.

Îmi este atât de greu să cred că în această lume nu există nimeni care să își aducă aminte oare și de mine si de soarta mea. Deși am făcut tot ce mi-a stat în putință să aflu cine mi-a dat viață încă nu am aflat nimic.

Sânteti singura mea speranță, numai DISTRIBUIRILE voastre

poate să mai facă o minune aceea de a-mi găsi rădăcinile.

Îmi iubesc enorm părinții adoptivi, întotdeauna m-au sprijinit în tot ceea ce fac, ei sânt totul pentru mine dar în sufletul meu există un GOL, care mă apasă ori de câte ori închid sau deschid ochii.

Singura dorință a mea pe care o am ar fi că într-o zi să-i văd pe cei care mi-au dat viață să știu dacă mai am frați și surori , de aceea vă rog din tot sufletul să mă ajutați cu toții DISTRIBUITI anunțul meu poate o să ajungă acolo unde trebuie, poate se întâmplă o minune!

Vă mulțumesc tuturor!", scrie tânăra, prin intermediul paginii "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României".

Copiii niciodată uitați ai României

Sute de persoane din străinătate adoptate din România în urmă cu mai bine de 20 de ani au reuşit, în ultimii patru ani, să îşi găsească părinţii biologici prin intermediul unei pagini de Facebook. Totul a început când o româncă originară din judeţul Buzău şi stabilită în Irlanda a început să îşi caute fratele, care a fost adoptat în urmă cu 26 de ani.

Pagina de Facebook "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitaţi ai României", creată în ianuarie 2015 de Ileana Cunniffe Băiescu, are zilnic solicitări de la persoane adoptate şi este urmărită de peste 129.000 de oameni. Despre fenomenul adopţiilor de după Revoluţie, despre haosul creat s-a scris mult, mai ales în presa internaţională. S-a vorbit inclusiv despre copii adoptaţi pentru a li se preleva organe. Cei care şi-au găsit părinţii arată însă contrariul, că au familii bune, care i-au îngrijit. Dacă au avut toţi norocul acesta este greu de aflat în lipsa unor statistici clare oficiale. Cel mai probabil, adevărul despre ce s-a întâmplat cu toţi cei adoptaţi nu-l va şti nimeni, niciodată.

Ileana Cunniffe Băiescu a explicat, pentru AGERPRES, că ea nu şi-a imaginat vreodată că va ajuta atâtea sute de persoane şi nici nu doreşte faimă. Tot ce a vrut a fost să-şi găsească fratele, despre care avea foarte puţine informaţii şi a făcut tot ce i-a stat în putinţă. A ajutat foarte mulţi oameni să îşi caute părinţii biologici, a cunoscut foarte mulţi copii adoptaţi iar într-un final l-a întâlnit pe fratele ei.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233