dobroge.tv

Live

''Sunt poliţist, nu şpăgar de meserie''. Un poliţist român se filmează cum refuză şpăgi de sute de euro: ''Am întâlnit oameni cu atâţia bani că nu puteau să închidă portofelul'' - VIDEO

''Sunt poliţist, nu şpăgar de meserie''. Un poliţist român se filmează cum refuză şpăgi de sute de euro: ''Am întâlnit oameni cu atâţia bani că nu puteau să închidă portofelul'' - VIDEO
01 iunie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un polițist din Timișoara este viral pe reţelele de socializare după ce a postat imagini cu șoferi care încearcă să-i dea şpagă. "Eu sunt poliţist, nu sunt om de afaceri. Ai înţeles?", spune poliţistul care are zeci de înregistrări cu şoferi care încearcă să-i dea mită, filmate cu camera de pe echipamentul de serviciu.

"Valer Kovacs este un poliţist mai rebel, un poliţist care încearcă să se adapteze, adică să fie în pas cu moda. Am văzut că şi pe TikTok sunt foarte mulţi tineri care nu prea au răbdare să citească toate poveştile ce le scriem noi despre cum să avem grijă să nu avem accidente. Am văzut că au o priză foarte bună filmuleţele scurte", spune poliţistul, citat de observatornews.ro.

"Mie nu-mi trebuie, nu-mi trebuie banii. Nu-mi trebuie. Nu, nu, ţine, nu-mi trebuie. Nu-mi trebuie! Document! Haide, ţine. Te rog! Nu-mi trebuie. Document", spune poliţistul în înregistrare. "Ia uitaţi aici ... Băi ... Ia-i că sun la alţi băieţi şi hai, te rog dă-mi talonul şi lasă. Deci, m-ai jignit".

"Am întâlnit oameni cu atâţia bani că nu puteau să închidă portofelul. În momentul în care le-am spus că urmează să se suspende permisul de conducere, mi-au scos actele şi mi le-au înmânat ca să văd eu că ei sunt oameni cu potenţial, cu mulţi bani. Unii mi-au spus că ştiţi, şefule, suntem în România, putem să rezolvăm orice. Da, sigur, puteţi să rezolvaţi, în altă parte, dar nu cu mine", povesteşte Valer Kovacs.

Potrivit observatornews.ro, în ultimul an, Valer Kovacs a sesizat de cel puţin zece ori Serviciul Judeţean Anticorupţie Timiş. Mai toate imaginile sunt filmate cu bodycamul ataşat uniformei de poliţist, cameră video care este în permanenţă deschisă. Patrulează zilnic pe A1, de la Deva, până la Nădlac. 

Valer Kovac are 41 de ani, iar ultimii 20 i-a petrecut în sistem. A devenit cunoscut după ce a atras atenția în 2020 asupra mai multor disfuncționalități din Poliție. El a semnalat și planul de amenzi pe care șefii îl impuneau polițiștilor, în perioada stării de urgență, potrivit 7media.ro.

@kovacsvaler #politistipeviata #politia #politiaromana #romania???????? #romaniamea @politiaromanaofficial @politiadeelita @eroi112 ♬ Bad To The Bone - George Thorogood And The Destroyers
Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233