dobroge.tv

Live

Şoferița care a intrat intenționat cu mașina într-un polițist pe motocicletă, arestată preventiv

Şoferița care a intrat intenționat cu mașina într-un polițist pe motocicletă, arestată preventiv
21 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

Șoferița care a intrat cu maşina în motocicleta unui poliţist în mod intenţionat a fost arestată preventiv. Procurorul de caz o acuză de tentativă de omor și ultraj. ău. Anda Vlădescu are 32 de ani, este psiholog, şi lucrează la RA-APPS Bucureşti.

RECOMANDARE: Poliţist pe motocicletă, proiectat intenţionat într-un taxi de către o şoferiţă pe care o urmărea - VIDEO

„Agentul nostru a sesizat în trafic nereguli cu privire la autoturismul condus de șoferiță, defecțiuni la sistemul de semnalizare-iluminare, a aenționat-o pe aceasta sonor, cu folosirea semnalelor acustice, pentru a opri pe dreapta. Aceasta nu s-a conformat, a urmat o cursă de urmărire pe raza municipiului Buzău. A forțat două semafoare succesive, ignorând culoarea roșie, iar când agentul de poliție rutieră a trecut în dreptul autoturismului, cu semnale acustice și luminoase, pentru a o determina să oprească, aceasta a virat cu vădită intenție stânga pentru a-l acroșa, ceea ce s-a și întâmplat”, a spus comisar șef Silviu Dinu, Șeful serviciului rutier IPJ Buzău.

Acesta a adăugat că, după ce a fost oprită de un alt echipaj, femeia a spus că se grăbea pentru că trebuia să ajungă urgent la București și că nu a considerat necesar să oprească la semnalul polițistului.

Potrivit adevarul.ro, Anda Vlădescu a lucrat la spitalele Săpoca, Sfântul Sava, din Buzău, şi la Fundeni, după care s-a angajat la RA-APPS. În adolescenţă, a cochetat cu modelling-ul, fiind prezentatoare în câteva concursuri locale de miss. Rudele au delcarat pentru sursa citată că în ultima vreme era foarte schimbată, anxioasă, însă nu le-a spus niciodată dacă avea probleme. Are domiciliul în Voluntari, Ilfov. Mama este plecată cu fratele Andei în străinătate, iar când revine în Buzău locuieşte la bunica ei, din Berca.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233