dobroge.tv

Live

Litoralul se pregătește să își primească turiștii: plajele au fost nivelate, șezlongurile montate, iar la hoteluri se fac ultimele pregătiri

26 mai 2022
Publicitate

Doar câteva zile au mai rămas până la startul oficial al unui nou sezon estival, iar agenții economici de pe litoral au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile. Nisipul plajelor a fost nivelat, s-au montat șezlongurile și umbrelele, iar la hoteluri și-au pus la punct ultimele detalii: camerele sunt curățate, aranjate și gata să-și primească turiștii.

Este agitație mare zilele acestea în hotelurile de pe litoral. Cameristele șterg geamurile, dau cu aspiratorul, curăță mobilierul și pregătesc camerele pentru turiștii care urmează să vină. Ofertele de cazare, care mai de care mai atractive, au fost lansate încă din iarnă, așadar unele unități hoteliere se laudă cu un grad de ocupare de 100%.

Hotelul nostru este deschis și precum se poate observa și în spatele meu, deja există destul de mulți turiști care au dat curs invitației noastre”, a declarat Iulian Tenie, manager hotel.

Suntem pe ultima sută de metri, până la 1 iunie așteptăm turiștii cu încă un etaj renovat. Am pus mochetă nouă, mobila s-a capitonat, sistemul de acces în camere s-a schimbat”, a declarat Oana Tănase, manager hotel.

Se lucrează intens și pentru ca plajele să ofere momente de relaxare și odihnă. Și operatorii de plaje s-au pregătit. Au fost amenajate beach-barurile, la fel și umbreluțele și șezlongurile. Doar turiștii trebuie să mai vină pentru că sunt așteptați cu mare drag.

Întotdeauna mai este ceva de făcut, mai avem încă amenajări de realizat în zona plajei, acolo unde abia ni s-a atribuit sectorul de plajă aferent și în zona terasei, care la fel mai necesită niște pregătiri”, a mai declarat Iulian Tenie, manager hotel.

Am pregătit în primul rând terasa. Am mărit terasa, spațiul în aer liber va fi foarte mare, oamenii sunt dornici să stea-n aer liber. Am comandat bere, alcool, tot ce trebuie - vom avea grijă ca oamenii să se simtă bine și-n același timp să nu sară calul să-nceapă să danseze”, a declarat Ioan Picu, operator de plajă.

La fel ca și în anii trecuți, în topul preferințelor turiștilor care urmează să își petreacă vacanța pe litoralul se află stațiunea Mamaia. Aceasta este urmată de Eforie Nord, Jupiter, Neptun-Olimp și Venus.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233