dobroge.tv

Live

Uliţa din centrul Constanţei, o capcană cu gropi. O constănţeancă a ajuns la Urgenţe şi medicii i-au cusut buza: ''Mă uitam la traversat, nu la criblură...''

Uliţa din centrul Constanţei, o capcană cu gropi. O constănţeancă a ajuns la Urgenţe şi medicii i-au cusut buza: ''Mă uitam la traversat, nu la criblură...''
24 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un incident nefericit putea să se lase cu urmări grave pentru o constănţeancă care a avut ghinionul să fie nevoită să treacă prin "uliţa" din centrul Constanţei. Femeia s-a ales cu buza spartă după ce a căzut în “criblura scoasă de pe strada Mihai Viteazu”. Este vorba despre Adriana Cristina Oprea, fost inspector şcolar general adjunct în cadrul ISJ Constanța şi fost director al Liceului Tehnologic „Dimitrie Leonida”.

Incidentul a avut loc sâmbătă, 21 mai, lângă magazinul Tomis, atunci cînd Adriana Cristea Oprea încerca să traverseze strada. ,,Ora 12:00, sâmbătă, 21 mai a.c., lângă magazinul Tomis, când mergi prin gropile îngrozitoare pe străzile orașului nostru! Eu le spun gropile primarului Chițac. Am căzut în criblura scoasă de pe strada Mihai Viteazu. Mă uitam la traversat, nu la criblură”, spune aceasta.

În urma nefericitului eveniment, femeia afost transportată la Spitalul Județean Constanța, unde cadrele medicale i-au cusut buza întrucât rana nu era una superficială. “Oamenii minunați m-au ajutat, m-am plimbat cu SMURD, mi-au cusut buza. Îngrijire medicală impecabilă, mulțumesc Constanța!”, a mai adăugat femeia.

În urma nefericitului eveniment, constănţeanca este hotărâtă să dea în judecată Primăria.

Uliţa din centrul Constanţei

De luni de zile, zona centrală a oraşului a devenit impracticabilă. Fântâni arteziene, multe spații verzi, trotuare iluminate, piste de biciclete etc. Asta prevede proiectul de modernizare a străzii Ştefan cel Mare din Constanţa. Odată ajunşi acolo, însă, dăm piept cu realitatea. Constănţenii au început să numească zona centrală a oraşului „Mariupol”, oraşul ucrainean devastat de război. Căci aşa arată o stradă din Constanţa încărcată de istorie. Ca după război. Ce au primit constănţenii la 5 luni de la demararea lucrărilor? Noroi, pietre, gropi şi nervi întinşi la maximum.

Oamenii sunt nevoiți, zilnic, să facă slalom printre bucățile de pavele și capacele de canalizare aflate la tot pasul. Strada arată mai degrabă ca o uliţă plină de noroi.

Nu doar trecătorii sunt deranjați de stadiul în care se află strada Ștefan cel Mare, o stradă care cândva era plină de oameni și de cafenele, ci și comercianții. Mulți dintre ei se tem că își vor pierde afacerile. Alții și le-au mutat într-o altă zonă a orașului.

Municipalitatea anunţă că lucrările ar trebui finalizate până în luna octombrie: Uliţa din centrul Constanţei. Felicia Ovanesian ''zice ea'' că prin octombrie se vor realiza promisiunile vândute constănţenilor - administratorul oraşului nu a specificat anul, însă

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233