dobroge.tv

Live

Frații Mazăre se vor întoarce în închisoare, finalul funeraliilor: „Alexandru, fiind în carantină, nu putea să obțină 24 de ore și Radu a vrut să vină cu el și să plece împreună”

Frații Mazăre se vor întoarce în închisoare, finalul funeraliilor: „Alexandru, fiind în carantină, nu putea să obțină 24 de ore și Radu a vrut să vină cu el și să plece împreună”
16 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Este o zi dureroasă pentru frații Mazăre. Își vor înmormânta mama care s-a stins din viață în cursul zilei de vineri, 13 mai. Gabriela Victoria Mazăre s-a stins din viaţă, pe patul de spital, la două zile după ce fiul cel mic, Alexandru Mazăre, a fost trimis la închisoare, fiind găsit vinovat în celebrul dosar al retrocedărilor.

CITEȘTE ȘI: Zi dureroasă pentru frații Mazăre. Astăzi își vor înmormânta mama: „A obosit foarte mult, suferinţa cu Radu din ultimii ani şi-a spus cuvântul”

Gabriela Victoria Mazăre ar fi suferit mai multe intervenții pe cord în decursul anilor şi ar fi avut montat şi un stimulator cardiac.

CITEȘTE ȘI: S-a stins din viaţă mama lui Radu Mazăre, la câteva zile după ce și-a văzut al doilea fiu trimis la pușcărie. ''Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit''

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre şi fratele său, fostul parlamentar Alexandru Mazăre au primit permisiunea de a participa la înmormântarea mamei lor. Cei doi au ajuns în jurul orei 14.00, direct la biserica din Mamaia Sat, păziți de șapte gardieni.

Cei doi fraţi nu au dorit să vorbească cu presa şi au intrat în biserică cu capul plecat şi îngânduraţi. Acolo va fi adus şi corpul neînsufleţit al mamei lor.

CITEȘTE ȘI: Frații Radu și Alexandru Mazăre, prezenți la înmormântarea mamei lor

Mihai Mazăre a oferit declarații după ce frații lui au intrat în biserică.

Am vorbit cu amândoi. Când îți aștepți mama în biserică, decedată, nu ești foarte bine. Toți trei, în aceeași încăpere nu am mai fost de când s-a căsătorit Radu, în penitenciar, în urmă cu trei ani. Atunci eram și cu mama în aceeași încăpere”, a declarat Mihai Mazăre.

El a spus că s-a stabilit ca duba să fie parcată fix în fața bisericii. Așa am stabilit. Noi suntem foarte cooperanți cu cei de la Administrația Penitenciarelor și dânșii sunt și profesioniști. Am ascultat de indicațiile și sfaturile lor și sper să mergem tot așa până la finalul zilei. O să mai fie un moment când se va ieși de aici, de la biserică, către cimitir, unde iar va trebui să ne orientăm. Chiar vreau să mă duc să le zic să pună în sens invers duba. La cimitir ne-au rugat să facem în așa fel încât să nu se apropie nimeni de ei. O să păstrăm și noi o distanță rezonabilă ca să nu le facem probleme”, Mihai Mazăre.

El a declarat că cei doi frați Mazăre vor pleca la finalul funeraliilor, ci nu vor rămâne peste noapte.

Când se termină funeraliile pleacă. Nici nu am cerut 24 de ore pentru că Alexandru fiind în carantină nu putea să obțină 24 de ore și Radu a vrut să vină cu el și să plece împreună. Deci noi nu am cerut 24 de ore. Și nici nu s-au dat”, a mai spus fratele lui Radu Mazăre.

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre, este în penitenciar de peste trei ani, fiind condamnat la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor din staţiunea Mamaia, el mai fiind judecat şi alte dosare instrumentate de Direcţia Naţională Anticorupţie. 

 Fostul parlamentar Alexandru Mazăre a fost condamnat, săptămâna trecută, la 3 ani de închisoare în dosarul campusului social "Henri Coandă" din Constanţa.


Sursă foto: Ziua de Constanța / FocusPress

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233