dobroge.tv

Live

Radu și Alexandru Mazăre cer să fie eliberați din închisoare pentru a-și înmormânta mama

Radu și Alexandru Mazăre cer să fie eliberați din închisoare pentru a-și înmormânta mama
14 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Fostul primar al Constanţei, Radu Mazăre şi fratele său, fostul parlamentar Alexandru Mazăre, condamaţi la nouă ani de închisoare, respectiv trei ani de închisoare, au făcut cerere la penitenciarele unde sunt încarceraţi pentru a fi prezenţi la înmormântarea mamei lor. Cererea urmează să fie analizată de câte o comisie, iar cei doi fraţi vor afla luni dacă îşi vor putea conduce mama pe ultimul drum, scrie news.ro.

Lizeta Haralambie, o apropiată a familiei Mazăre, a declarat, sâmbătă, pentru News.ro, că Radu Mazăre şi Alexandru Mazăre au depus câte o cerere la penitenciarele unde sunt încarceraţi pentru fi prezenţi la înmormânarea mamei lor. Aceste cereri urmează să fie analizate de o comisie în cursul zilei de luni.

Mama celor doi va fi înmormântată tot luni.

Gabriela Mazăre a murit, joi, în urma unor probleme cardiace. Decesul său a survenit la trei zile după ce Alexandru Mazăre a primit o condamnare definitivă de trei de ani de închisoare -- detalii aici: S-a stins din viaţă mama lui Radu Mazăre, la câteva zile după ce și-a văzut al doilea fiu trimis la pușcărie. ''Dragostea ei de mamă i-a dus inima în Infinit''

Radu Mazăre ispăşeşte în prezent o pedeapsă de nouă ani de închisoare în dosarul retrocedărilor din Mamaia. De asemenea, el este judecat în mai multe dosare instrumente de către procurorii DNA.

Alexandru Mazăre a fost încarcerat în urmă cu patru zile după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul campusului social “Henri Coandă” -- detalii aici: Fratele lui Radu Mazăre, condamnat la trei ani de închisoare în dosarul ''Henri Coandă''. Alexandru Mazăre s-a predat


Sursă foto: G4Media

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233