dobroge.tv

Live

EXPOAGROUTIL, organizat de CCINA Constanța în perioada 12 - 15 mai 2022

EXPOAGROUTIL, organizat de CCINA Constanța în perioada 12 - 15 mai 2022
13 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

EXPOAGROUTIL, la a 29-a ediție astăzi. Este un eveniment adresat în mod exclusiv producătorilor agricoli, utilizatorilor de utilaje agricole. Avem aici în cadrul evenimentului foarte mulți expozanți, atât în domeniul utilajelor agricole, dar și pe partea de îngrășăminte, sisteme de irigații. Aavem chiar și furnizori de drone agricole speciale. Avem una dintre cele mai mari sere de plante autohtone și exotice”, a declarat Ruxandra Serescu, Director General CCINA Constanța.

EXPOAGROUTIL, cel mai mare şi important eveniment agricol din sud-estul ţării se desfaşoară in perioada 12-15 mai, în parcarea VIVO Constanța şi reprezintă o tradiţională întâlnire dintre CERERE si OFERTĂ.

În felul acesta, putem să promovăm produsele de la unitatea noastră, respectiv Crama Viișoara și, totodată, mai vedem și ce este nou, nu numai în cramă, dar și în celelalte sectoare ale agriculturii”, a declarat Gheorghe Albu, expozant.

Evenimentul organizat de Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie și Agricultură Constanţa le oferă fermierilor din Dobrogea, și nu numai, posibilitatea de a cunoaşte noile tendinţe de dezvoltare din domeniul agricol, inclusiv zootehnie, implementare programe de finanțare în perioada 2023 – 2027, implementare programe de irigații, noi căi de colaborare, de a crea parteneriate şi de a identifica noi pieţe de desfacere.

În condițiile schimbărilor climatice, sesizez astăzi o serie întreagă de utilaje pentru prelucrarea solului, care chiar sunt necesare pentru aceste schimbări climatice pe care nu le trăim de astăzi”, a declarat Dumitru Manole, producător agricol.

Scopul participării la acest târg este simplu: comunicarea cu potențialii clienți, prezentarea unor plante deosebite. Vă așteptăm cu drag în parcarea Vivo Mall să vedeți și plăntuțele noastre, pe lângă foarte multe lucruri care pot fi văzute”, a declarat Marian Prodan, expoxant.

Programul de desfășurare este 12-14 mai între orele 10.00-19.00 și 15 mai între orele 10.00-15.00.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233