dobroge.tv

Live

A început asfaltarea podului de la Năvodari

A început asfaltarea podului de la Năvodari
11 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că miercuri, 11 mai, se toarnă primul strat de asfalt la Pod Ecluză - BA8.

Este vorba de stratul de protecție al hidroizolației, peste care se va turna în perioada următoare un strat de legătură BAP (beton asfaltic pentru poduri). Ulterior, se va turna un nou strat de asfalt, astfel încât să se poată redeschide circulația pe partea reabilitată.

Vom muta apoi lucrările pe cealaltă parte a podului, unde vom mai amenaja o bandă de circulație și trotuarul. În ultima etapă, când tot podul va fi gata, vom turna pe toate cele trei benzi ultimul strat de asfalt de uzură”, a transmis Florin Chelaru, primarul orașului Năvodari, pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că în luna iulie a anului trecut, în cadrul unei ședințe a Consiliului Local Năvodari a fost votat proiectul tehnic pentru obiectivul de investiții „Lărgire și asfaltare pod ecluză”. Valoarea totală a investiției este de 5,2 milioane lei.

Realizarea proiectului are în vedere execuția unor ample lucrări de reabilitare a structurii podului, lărgirea carosabilului la trei benzi și asfaltarea întregii suprafețe carosabile rezultată după operațiunile de lărgire. Astfel, proiectul prevede lărgirea căii de rulare la 9,10 m (trei benzi de circulație) și reabilitarea celor două trotuare cu o lățime de 1,60 m -- detalii aici: Podul de peste Ecluză va fi modernizat și lărgit: Primăria Năvodari anunță investiții de 5,2 milioane de lei


Sursă foto: Facebook Chelaru Florin

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233