dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Bărbatul care și-a aruncat doi dintre copii în apele unui lac a fost găsit mort

NAȚIONAL. Bărbatul care și-a aruncat doi dintre copii în apele unui lac a fost găsit mort
11 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Tatăl care şi-a înecat copiii în barajul Bereşti din Bacău, în urmă cu trei zile, a fost găsit mort, astăzi, la trei zile de la nenorocire. Bărbatul a fost găsit înecat nu departe de zona unde și-a aruncat în apă băiețelul de 4 ani şi o fetiţa de doar 5 luni.

Potrivit Observator News, tatăl din Bacău care și-a înecat copiii în Barajul Berești, în urmă cu trei zile, a fost găsit mort. Pompierii au dat de cadavrul bărbatului chiar în zona unde și-a omorât micuții.

Reamintim că duminică, la orele prânzului, autorităţile din Bacău au fost puse în alertă de mama copiilor, care a sunat la 112 pentru a anunţa că soţul ei este posibil să fi produs o tragedie. Bărbatul în vârstă de 30 de ani plecase de acasă cu doi copii minori, un băiat de 4 ani şi o fetiţă de doar 5 luni, după ce ameninţase că se aruncă în apele barajului Bereşti.

CITEȘTE ȘI: Un tată și-a aruncat copiii în apele unui lac, după o ceartă cu soția. Băiețelul de 4 ani și fetița de 5 luni au murit: bărbatul este de negăsit

La faţa locului s-au deplasat mai mulţi poliţişti, care au scos copiii din apă, inconştienţi, după care le-au acordat primul ajutor, până la sosirea ambulanţei. Din păcate, manevrele de resuscitare au fost însă în zadar, micuţii fiind declaraţi decedaţi.

CITEȘTE ȘI: Strigăt de durere al unei mame. Lucica își plânge copiii uciși de soț: „Ştiam că e nebun, dar nu m-am aşteptat la asta”

Un al treilea copil al familiei, de 6 ani, s-a salvat pentru că a apucat să fugă cu bicicleta la bunici, imediat ce a izbucnit cearta între părinţi.


Sursă foto: Antena 3 / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233