dobroge.tv

Live

Mii de oameni au plâns cu tânărul care şi-a îngropat soţia, la doar 10 luni de la nuntă. ''I-au curs lacrimile, mi-a luat mâinile, mi le-a sărutat şi la două minute m-a părăsit''

09 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Imaginile în care a fost surprinsă durerea unui tânăr devastat de moartea iubitei sale soţii au devenit virale pe reţelele de socializare. Naomi s-a stins din viaţă la doar 18 ani, după o comoţie cerebrală.

Deşi a fost devastat de durere, Moise a găsit puterea să meargă mai departe. Pentru că povestea lor de dragoste a emoţionat mii de români, tânărul a oferit un interviu în care a vorbit despre clipele petrecute alături de soţia sa şi cât de dureros a fost momentul în care a pierdut-o.

„A băut o gură de apă, apoi m-a privit în ochi, am privit-o şi am zis: Naomi, te rog să nu mă laşi. Şi mi-a zis: Moise, n-am să te las. I-au curs lacrimile, mi-a luat mâinile, mi le-a sărutat şi la două minute m-a părăsit”, a povestit Moise.

„Chiar ne doream sa stim cum este. Domnul sa te binecuvanteze Moise,ne rugam ptr tine mereu. Domnul sa-ti fie sprijin si adapost in continuare”, „Nu va cunosc personal , am văzut povestea voastră , si crede ma ca am plâns in hohote, Dumnezeu sa o odihneasca in pace și ție si familiei tale sa va dea Dumnezeu multă putere sa treceti peste aceasta încercare grea ! Domnul sa fie cu voi toți”, „Am plâns foarte mult pentru cei doi, cu toate ca nu-i cunosc, chiar am rămas impresionata de Moise și de iubirea lui, sa i dea Dumnezeu sănătate și putere”, sunt câteva dintre comentariile postate de cei care au rămas impresionaţi de povestea lor de dragoste.

Tânărul a postat mai multe filmuleţe cu soţia sa pe contul său de TikTok, iar acestea au adunat milioane de vizualizări. Oameni din toată lumea i-au trimis mesaje de încurajare şi au fost solidari cu tânărul de doar 19 ani care şi-a pierdut soţia la doar 10 luni de la nuntă.

Naomi s-a stins din viaţă la doar 18 ani

Povestea lor de dragoste a început în 2018, când ea avea 14 ani, iar e 15. În ziua în care Naomi a împlinit 17 ani, Moise a cerut-o în căsătorie. În vara anului 2021, cei doi au făcut şi nunta. Povestea lor s-a sfârşit cumplit la sfârşitul lunii martie, anul acesta, când tânăra s-a stins din viaţă la doar 18 ani, după ce a făcut o comoţie cerebrală.

Imaginea cu Moise care-şi îmbrăţişează plângând trupul soţiei sale au devenit virale şi mii de români i-au transmis mesaje de condoleanţe.

Cei doi sunt membri ai Bisericii Penticostale "Rugul Aprins" din Toflea, un sat situat în judeţul Galaţi, Comuna Brăhășești.

Este o biserică cu aproximativ 5.000 de membri de etnie rromă. Are 19 Filiale situate în Diaspora și România.

Sursă foto: Moise H. Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233