dobroge.tv

Live

Monstru cu chip de om. Marian și-a aruncat copiii în apele unui lac, după o ceartă cu soția. Băiețelul de 4 ani și fetița de 5 luni au murit: bărbatul este în continuare de negăsit

Monstru cu chip de om. Marian și-a aruncat copiii în apele unui lac, după o ceartă cu soția. Băiețelul de 4 ani și fetița de 5 luni au murit: bărbatul este în continuare de negăsit
09 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Doi copilași, un băiețel de 4 ani și o fetiță de doar 5 luni, au fost conduși spre moarte chiar de tatăl lor. După o ceartă cu soția, bărbatul a urcat copiii în mașină și i-a aruncat în barajul Berești. Micuții nuau avut nicio șansă de supraviețuire, deși polițiștii care i-au găsit au încercat să-i resusciteze. Al treilea copil, de şase ani, s-a salvat pentru că a fugit la bunici când a auzit scandalul.

CITEȘTE ȘI: Un tată și-a aruncat copiii în apele unui lac, după o ceartă cu soția. Băiețelul de 4 ani și fetița de 5 luni au murit: bărbatul este de negăsit

Totul s-a întâmplat în comuna Pănceşti din Bacău. Cei doi soţi, de 23 şi 30 de ani, s-ar fi luat la ceartă imediat după prânz. Marian F. şi-a luat doi dintre copii, un băiat de patru ani şi o fetiţă de cinci luni, şi a ameninţat-o pe femeie că se va arunca într-un baraj cu ei. Speriat de scandalul dintre părinţi, cel de-al treilea copil, un băiat de şase ani, şi-a luat bicicleta şi a fugit la bunici.

Speriată, femeia a sunat la 112 şi a anunţat că soţul ei a luat cei doi copii şi a plecat cu ei de acasă, ameninţând că se sinucide aruncându-se în apă împreună cu ce mici.

CITEȘTE ȘI: Strigăt de durere al unei mame. Lucica își plânge copiii uciși de soț: „Ştiam că e nebun, dar nu m-am aşteptat la asta”

Potrivit oficialilor Poliţiei Bacău, ajuns la fața locului, un polițist a observat pe luciul apei trupurile copiilor. Fără să stea pe gânduri, a intrat în lac şi i-a scos. Ulterior, el a început manevrele de resuscitare. Echipajele medicale trimise la faţa locului au continuat încercarea de a-i salva pe micuți, însă fără rezultat, fiind declarat decesul celor doi.

Bărbatul este în continuare de negăsit. El este căutat atât în apă, cât şi pe uscat, în zonele din jur, luându-se în calcul şi varianta în care acesta nu s-a aruncat în apă, ci doar i-a aruncat pe copii. Oamenii din zonă se tem că bărbatul, dacă mai e în viaţă, ar putea reveni la domiciliu şi îşi fac griji pentru viaţa femeii. În schimb, soţia e resemnată şi din cauza durerii pierderii celor doi copii. Ea spune că nu mai are nimic de pierdut, scrie Antena 3.


Sursă foto: Antena 3 / Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233