dobroge.tv

Live

Andrei a murit după ce a trecut prin foc ca să-şi salveze micuţii - doar băieţelul a supravieţuit. 'Ce diferență între mama care s-a aruncat în gol și acest tată-erou care și-a dat viaţa pentru copii'

Andrei a murit după ce a trecut prin foc ca să-şi salveze micuţii - doar băieţelul a supravieţuit. 'Ce diferență între mama care s-a aruncat în gol și acest tată-erou care și-a dat viaţa pentru copii'
07 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Andrei a devenit un tată-erou după ce a trecut prin foc ca să-şi salveze copiii de 6 şi 3 ani, după ce locuinţa le-a fost cuprinsă de flăcări. Pe David a reuşit să-l salveze, băieţelul se află acum internat la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” Iași, împreună cu mama sa, iar şansele de recuperare sunt mari. Din păcate, micuţa Anisia s-a stins din viaţă, rănile suferite fiind prea puternice pentru trupul ei firav.

La scurt timp după incendiu, Andrei a fost transferat la o clinică din Germania, unde medicii au făcut tot posibilul ca să-i salveze viaţa, însă Andrei a ales să plece alături de fetiţa sa. Preotul Dan Damaschin a postat, pe pagina sa de Facebook, cazul emoționant al acestei familii distruse de durere, care are acum nevoie de ajutor pentru a repatria corpul tânărului. 

Mii de oameni au reacţionat la postarea părintelui, numindu-l pe tânăr, tată-erou. "Ce diferență între mama care s-a aruncat în gol cu ambii copii și acest tată-erou care și-a dat viața pentru copiii lui. Dumnezeu să-l ierte pe el și pe îngerașul mic și să le dea sănătate mamei și băiețelului ei !!!!!". a scris Anişoara.

Mesajul preotului Damaschin:

Acum câteva zile, în presa locală a apărut știrea că undeva, în județul Vaslui, un tată a intrat prin flăcările ce cuprinseseră întreaga locuință, pentru a-și salva băiețelul în vârstă de 6 anișori și fetița în vârstă de doar 3 anișori.

Dacă pentru băiat, în prezent internat alături de mama sa la Spitalul de Copii ”Sfânta Maria” Iași, există șanse de recuperare, rănile pricinuite de incendiul devastator au fost peste puterile trupușorului Anisiei, fetița de 3 ani, aceasta mutându-se printre îngeri.

Nu de mult a ajuns la noi vestea cumplită că, deși medicii din Germania au făcut tot ceea ce este posibil pentru tatăl Andrei, din păcate, nu au putut să îl salveze.

La acest moment, familia nu are resursele financiare necesare pentru a-l aduce acasă și pentru a-l înmormânta. Mai apoi, băiatul de șase anișori și mama sa vor avea nevoie de ajutor, întrucât focul le-a mistuit locuința și multe dintre bunuri.

Vă îndemn să alinăm, atât cât se poate, suferința acestei familii greu încercate!

Bunul Dumnezeu să răsplătească, fiecăruia, după bunătatea inimii sale și să-i numere în ceata sfinților pe Anisia și tatăl ei, Andrei!

Unde se pot face donații

Asociația ,,Glasul Vieții”

RO64BTRLRONCRT00W8759401 (RON)

COD SWIFT: BTRLRO 22

RO49BTRLEURCRT00W8759401 (EURO)

RO89BTRLUSDCRT00W8759401 (USD)

RO17BTRLGBPCRT00W8759401 (LIRE)

Paypal: pr.dandamaschin@yahoo.com

BCR:

Asociația ,,Glasul Vieții”

RO41RNCB0178156773130001 LEI

RO14RNCB0178156773130002 EUR

RO84RNCB0178156773130003 USD

REVOLUT – Ana – +40744163322

Sursă foto: stireadeiasi.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233