dobroge.tv

Live

Momente emoţionante la Mangalia. 16 soldați rezerviști voluntari au depus jurământul militar în faţa superiorilor şi a părinţilor

07 mai 2022
Publicitate

Cu uniforma bine aranjată, cu textul jurământului în gând şi cu multe emoţii. Aşa au păşit cei 16 soldați rezerviști voluntari de la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” în faţa superiorilor şi a părinţilor. Aceștia au depus astăzi jurământul militar. Timp șapte săptămâni, voluntarii vor participa la module de pregătire militară generală și profesională.

O nouă serie de soldați rezerviști voluntari de la Școala de Instruire Interarme a Forțelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” au participat vineri, la ceremonia de depunere aJurământului Militar de credință față de Patrie.

Alături de rezerviștii voluntari, la momentul rostirii legământului au fost prezente și familiile celor 16 soldați rezerviști voluntari.

La instituția de formare profesională din Mangalia, cei 16 rezerviști voluntari vor parcurge, pe durata a șapte săptămâni, două module de pregătire militară generală și profesională, pentru deprinderea competențelor și elementelor de bază, specifice Armatei României, și pentru instruirea și formarea pe specialitățile marină și infanterie marină.

Şcoala de Instruire Interarme a Forţelor Navale „Viceamiral Constantin Bălescu” funcţionează în garnizoana Mangalia începând cu 1 septembrie 2008. În 2021, 101 soldați profesioniști au absolvit această școală și toți au fost repartizați la unitățile Foțelor Navale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233