dobroge.tv

Live

INCENDIUL DE LA NĂVODARI. Zeci de pompieri obosiți după ce au luptat mai bine de șase ore cu flăcările: „Respect pentru voi și efortul depus”

INCENDIUL DE LA NĂVODARI. Zeci de pompieri obosiți după ce au luptat mai bine de șase ore cu flăcările: „Respect pentru voi și efortul depus”
06 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un incendiu violent a izbucnit joi, 5 mai, la mansarda unui bloc din Năvodari. Peste 70 de pompieri militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea au luptat mai bine de șase ore pentru a stinge flăcările.

CITEȘTE ȘI: Panică într-un bloc din Năvodari. Flăcările au cuprins mansarda, apoi s-au extins la acoperiş - o mamă şi fetiţa ei au rămas pe drumuri. VIDEO

S-a acționat pentru localizarea, limitarea și stingerea incendiului atât din interior, cât și din exterior, una din cele patru laturi ale blocului cu patru scări fiind inaccesibilă. Flăcările s-au extins cu repeziciune din cauza vântului dar și a materialelor ușor inflamabile utilizate în construcția mansardei - lemn, OSB, vată minerală.

Pompierii militari au reușit să decoperteze parțial acoperișul, facilitându-se astfel stingerea incendiului de la exterior, cu ajutorul autoscărilor.

Incendiul a fost lichidat după mai bine de șase ore. Potrivit ISU Dobrogea, începând de vineri, 6 mai, ora 08.00, reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și ai Poliției Locale Năvodari se află la locația din Năvodari unde s-a produs incendiul pentru a efectua o evaluare detaliată a pagubelor și a se întocmi documentele aferente.

CITEȘTE ȘI: Filmul intervenției de la Năvodari. Peste 70 de pompieri s-au luptat șapte ore pentru a stinge flăcările: zeci de familii au rămas pe drumuri

Pompierii, felicitați pe rețelele de socializare

Pe rețelele de socializare a fost postat fotografia unui pompier, vizibil obosit în urma intervenției dificile, însoțită de descrierea: „Astăzi despre eroi, muncă și sacrificiu. Cinste tuturor!”. Postarea a strâns sute de aprecieri și zeci de comentarii. Internauții felicită pompierii pentru intervenția lor.

Sănătate multă pentru acești pompieri care au depus atâta efort pentru a opri incendiul!

Felicitări eroilor

Respect pentru voi și efortul depus

Respect pentru efortul vostru băieți. Înclinăm capul. Bravo!

Felicitari dragi pompieri

Respect pentru tot ceea ce faceți!

Felicitări pentru munca depusa tuturor pompierilor


Sursă foto: Facebook Năvodari Spirit Civic / ISU Dobrogea / Facebook Marian B.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233