dobroge.tv

Live

A rămas singur, fără copil şi fără sufletul pereche, după un accident. Loredana s-a stins din viaţă, împreună cu micuţul lor de 4 ani: Ai ales îți iei puiul de mână şi să mergeţi de-a Dreapta Tatălui

A rămas singur, fără copil şi fără sufletul pereche, după un accident. Loredana s-a stins din viaţă, împreună cu micuţul lor de 4 ani: Ai ales îți iei puiul de mână şi să mergeţi de-a Dreapta Tatălui
04 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Viaţa unei familii frumoase s-a destrămat în urma unui cumplit accident ce a avut loc în Vinerea Mare, pe un drum din judeţul Bacău. Un tânăr de 31 de ani a rămas, într-o clipită, fără băieţel şi fără soţia lui. Înainte de tragedie, cei doi postau mesaje fumoase pe reţelele de socializare în crae se declarau norocoşi că şi-au găsit sufletele pereche. Din păcate, tânărul a rămas acum singur, iar datele din anchetă arată că el ar fi cel vinovat de tragedie, întrucât ar fi intrat într-o depăşire, în curbă.

Accidentul a avut loc vineri, 22 aprilie, pe sensul de mers Târgu Ocna – Oneşti. Potrivit poliţiştilor, un conducator de 31 de ani, in timp ce se deplasa spre Onesti, intr-o curba, aflandu-se in depasirea mai multor autoturisme a intrat in coliziune cu o autoutilitara care circula regulamentar. Aceasta era condusa de un barbat de 38 de ani din Targu Ocna. Din păcate, în acest accident, micuţul Dominic, de doar 4 ani, şi-a pierdut viaţa, iar mama lui a ajuns la Spitalul de Urgenţă Bacău, unde s-a stins din viaţă pe 1 mai. Nu înainte de a salva alte vieţi.

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

Toţi cei care au cunoscut-o pe Loredana au fost şocaţi de veste. Zeci d emesaje dureroase au fost postate pe reţelele de socializare.

  • In Vinerea Mare omenirea a rămas fără stăpân iar tu, om bun fără puiul tău Dominic. Ieri (nr- 1 mai) ai ales îți iei puiul de mână si sa mergeti împreună de-a Dreapta Tatălui, lăsând in urma voastră durere, chin si tristețe mare, Corpul tău firav nu a mai putut lupta ! Prietena,confidenta, nașa copilului nostru! Drum lin spre stele Loredana, alături de Domi! Drum lin...
  • Astăzi te-am întâmpinat cu flori și lacrimi. O săptămână în care, noi colegii tăi te așteptam în liniște, pentru că am rămas fără cuvinte, și ne doream să se întâmple un miracol. Erai atât de plăcută, harnică, deșteaptă și bună organizatoare încât toate problemele aveau rezolvare. În fiecare zi când plecam tu îmi spune-ai " vă pup". Acum îți spun" te pup pe suflet, Loredana mea frumoasa ". Miercuri la ora 11, te vom însoți pe ultimul drum cu rugăciuni și lacrimi de la Catedrala până la cimitirul ortodox din Satul Catolic.
  • Ea este Loredana. Mi-o amintesc plină de viață, în sala noastră de clasă cu trei rânduri de bănci, vorbind și râzând cu râsul ei puternic și colorat, de-l recunoșteai dintr-o mie. O femeie deșteaptă și puternică, pe care am văzut-o doar o dată plângând. Loredana Dobria își întemeiase o familie frumoasă, abia se căsătorise, avea un copilaș, și era fericită. Era iubită. Nu mi-o pot imagina decât așa. Nu-mi pot închipui ce simt părinții ei și toți cei ce o iubesc... Mă uit la pozele cu noi și nu-mi vine să cred că Lore nu e printre noi. Nici ea, nici copilul ei.
  • Dragă Lore, Nu imi vine sa cred ca ceea ce comentam in anii trecuti la poza aceasta nu se va mai intampla niciodata. Nu-L inteleg pe Dumnezeu si n-am sa-L inteleg niciodata, de ce asa devreme te-a luat si pe tine, dar si pe puisorul tau de 4 anisori! Erai singura cu care tineam legatura prin scrisori acum aproape 20 de ani, inainte sa apara internetul. Fizic au ramas doar ele acum. Si pozele. Si minunatele amintiri...Fiinta mai prietenoasa ca tine n-am cunoscut. Chiar si in scrisori aveai grija sa-i saluti pe toti, pe Adi, iar acum te rog sa-l saluti tu pe el in drumul tau spre ingeri... Drum lin.
  • Azi ne luăm rămas bun de la tine printr-o simplă poză ..azi noi toate ne simțim mai singure ca, oricând.... Odihna veșnică dă-le-o lor, Doamne, şi lumina fără de sfârşit să le strălucească.
  • Dumnezeu sa va aibe in imparatia sa, suflete minunate! Imi amintesc cu drag de tine, Lori, un om extraordinar, nu imi vine sa cred ca nu mai sunteti printre noi! Poate ca Dumnezeu are nevoie de voi langa el, mai mult decat noi, dar oare nu e prea devreme, Doamne?

A salvat mai multe vieţi

Loredana s-a stins din viaţă, dar a salvat alte vieţi. Femeia a ajuns la Spitalul Județean de Urgență cu leziuni cerebrale severe. În urma efectuării tuturor testelor necesare de către echipa de transplant coordonată de dr. ATI Bianca Purcărin, pacienta a devenit eligibilă pentru o potențială acțiune de prelevare.

Cu acordul familiei, a început operațiunea în jurul orelor 13:00. Echipe de medici venite din Iași prelevează ficatul, rinichii și corneea pentru a putea ajunge la pacienți aflați pe lista de transplant și a căror viață atârnă de speranța că vor primi organul de care au nevoie.

„Ne exprimăm regretul și condoleanțele familiei îndurerate și mulțumim că a înțeles nevoia și importanța prelevării de organe. Felicitări tuturor celor implicați în această acțiune, de la coordonare până la execuție!”, se arată în comunicarea SJU Bacău.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233