dobroge.tv

Live

Patru constănțeni, între militarii care au făcut parte din lotul României la Invictus Games Haga. Vasile Dîncu: „Ați demonstrat că puteți fi încă o dată învingători”

03 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Militarii care au făcut parte din lotul României la Invictus Games Haga s-au întors acasă cu mai multe medalii. Din echipă fac parte și patru constănțeni. Lotul este format din 20 de soldați răniți în misiune în străinătate. Aceștia au concurat la șapte probe sportive, șase individuale și una de echipă. Militarii au fost astăzi premiați.

Ați demonstrat că puteți fi încă o dată învingători și în comparație cu ceilalți. Este pentru noi o mândrie în plus. Suntem foarte fericiți că dumneavoastră puteți să fiți pentru Armata noastră, dar nu numai pentru Armată, ci pentru societate, puteți să fiți un exemplu. Foarte mulți tineri, mai ales, simt nevoia unui proiect colectiv la care să participe și ei. 

A face parte din Armată nu este numai o chestiune individuală, este și o chestiune în care veți avea grijă nu numai de dumneavoastră, de viața dumneavoastră, dar și de viața familiilor dumneavoastră. Pentru mine a fost o lecție”, a declarat Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233