dobroge.tv

Live

CONSTANȚA. Moartea celui drag nu a descurajat-o! Ionela și-a urmat soțul în meserie: a devenit cadru militar la două luni de la moartea lui Sergiu. „Cu siguranță ai fi mândru de mine”

CONSTANȚA. Moartea celui drag nu a descurajat-o! Ionela și-a urmat soțul în meserie: a devenit cadru militar la două luni de la moartea lui Sergiu. „Cu siguranță ai fi mândru de mine”
03 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Au trecut două luni de la catastrofa aviatică care a cutremurat o țară întreagă și a îndoliat opt familii. 11 copilași au rămas fără tată după ce opt militari au murit în urma tragediilor de la Constanţa, unde un MiG 21-LanceR şi un elicopter IAR 330-Puma s-au prăbuşit unul după altul.

CITEȘTE ȘI: CONSTANŢA. 40 de zile de când 8 familii şi-au îngropat supereroii. Mesaj sfâşietor al unei soţii: ''Deși îți vizitez zilnic mormântul, tot trăiesc cu impresia că într-o zi ai să intri pe ușă''

Maistrul militar clasa a II-a Sergiu Bosoi a căzut la datorie în timpul executării unei misiuni deasupra Dobrogei, ca parte a echipajului elicopterului IAR 330 PUMA care s-a prăbușit în timpul executării misiunii de căutare-salvare a aeronavei Mig 21 LanceR. În urma sa au rămas soția și două fetițe.

Nevoită să fie și mamă și tată pentru fetițele lor, Ionela, soția maistrului militar clasa a II-a Sergiu Bosoi, s-a angajat în Armată după moartea soțului. Ea a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare:

Mulțumesc, iub! Cu siguranță ai fi mândru de mine azi, după admiterea examenului psihologic și a probelor sportive luate cu brio pentru angajarea în armată”, a scris Ionela pe Facebook.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIA DE LA CONSTANȚA. Mesaj sfâșietor după moartea lui Sergiu: „Fetița mare spune că tati este un super erou plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte”

Reamintim că în data de 2 martie, două accidente aviatice au îndoliat opt familii. Un avion MiG-21 LanceR şi un elicopter IAR 330-Puma s-au prăbuşit, iar opt oameni au murit. Este vorba despre pilotul avionului, care executa misiuni de patrulare aeriană deasupra Dobrogei, şi cei şapte militari aflaţi în elicopterul care a plecat de urgenţă în căutarea pilotului.

Alarma s-a dat în jurul orei 20:00. Aeronava MiG 21 LanceR, din dotarea Bazei 86 Aeriene, care executa o misiune de patrulare aeriană deasupra Dobrogei, a pierdut legătura radio cu turnul de control, iar la ora 20.03 a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac si Gura Dobrogei, într-o zonă nelocuită.

La scurt timp, elicopterul care a plecat în căutarea aeronavei MiG 21 LanceR a dispărut de pe radar. Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Apărării Naţionale, pilotul a raportat condiții de vreme nefavorabilă și a primit ordin să se întoarcă la bază. Nu a mai apucat, însă.

CITEȘTE ȘI: CONSTANȚA. Primele imagini de la locul în care s-a prăbușit elicopterul cu cinci militari! Toți au murit: „Astăzi este o zi tristă pentru familia Armatei Române”. VIDEO


Sursă foto: Facebook Bebe Ionela

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233