dobroge.tv

Live

NAŢIONAL. Copil de 3 ani, violat de propria mamă în timp ce tatăl filma totul cu telefonul. Micuţul a ajuns la un asistent maternal

NAŢIONAL. Copil de 3 ani, violat de propria mamă în timp ce tatăl filma totul cu telefonul. Micuţul a ajuns la un asistent maternal
03 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un caz şocant s-a petrecut în Braşov. Doi soţi au fost arestaţi preventiv, sub acuzaţia că şi-ar fi violat în mod repetat copilul în vârstă de doar 3 ani, încă de când cel mic avea un an, potrivit Bună Ziua Brașov.

Cei doi au devenit părinţi în urmă cu trei ani, iar după ce băieţelul lor a împlinit vârsta de un an, părinţii au început să abuzeze sexual de el. Mama era cea care abuza copilul, în timp ce tatăl filma totul, cu telefonul mobil.

Ororile s-au întâmplat pe parcursul a doi ani, însă povestea a ajuns în atenţia Poliţiei după ce tatăl, care voia să divorţeze de femeie, a mers la poliție și a arătat imaginile cu scenele sexuale dintre mamă și copil. După ce povestea șocantă a ieșit la iveală, procurorii DIICOT au făcut percheziții la apartamentul din Brașov în care familia locuia cu chirie. Anchetatorii au ridicat imaginile compromițătoare care au devenit probe solide pentru arestarea lor preventivă. Magistrații Tribunalului pentru Minori și Familie Brașov i-au trimis în spatele gratiilor pentru 30 de zile, mai scrie sursa citată.

Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov a cerut decăderea lor din drepturile părinteşti, iar micuţul a ajuns în plasament la un asistent maternal profesionist.

Psihologii vorbesc despre deviaţii psihice şi comportamente sexuale aberante în cazul ambilor părinţi.

„Nu putem vorbi despre o plăcere fiziologică, vorbim despre o plăcere bolnavă în care părintele închide în mintea lui satisfacţii sexuale într-o intimitate deplină. Ei se şi filmau. Aici deja discutăm despre imaginaţie, creativitate, fetish-urile care pot apărea şi probabil vorbim despre deviaţie psihică aici”, spune psihologul Gabriel Bibire, pentru Bună Ziua Brașov.

Cât despre copil, specialiştii cred că doar vârsta fragedă l-a protejat de o eventuală dezvoltare deviantă în viitor.

„Este posibil ca la rândul lui copilul abuzat să devină abuzator în timp. Până la vârsta de trei ani în mod normal noi nu avem amintiri pentru că nu este dezvoltat creierul suficient de mult să se facă această deosebire între protecție și traumă. Dar după vârsta de trei ani încep să apară amintirile, iar toate mecanismele sexuale pe care copilul le-a trăit, vrând nevrând, au rămas cumva în memoria lui, poate puțin diminuate, dar se pot declanșa pe parcurs”, a mai completat psihologul.

Sursă foto: Bună Ziua Brașov

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233