dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. În iunie, trebuia să aibă nunta, dar acum se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital. Un copilaş de 1 anişor are nevoie de tatăl lui: 'Mai are atâtea de trăit alături de familia lui'

CONSTANŢA. În iunie, trebuia să aibă nunta, dar acum se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital. Un copilaş de 1 anişor are nevoie de tatăl lui: 'Mai are atâtea de trăit alături de familia lui'
02 mai 2022
Redactia DTV
Publicitate

În iunie, trebuia să aibă nunta, dar acum se zbate între viaţă şi moarte pe patul de spital. Este cazul lui Ionuţ S., un tânăr de 34 de ani, din Constanţa, tatăl unui copilaş de un anişor. Acum, tânărul are nevoie de sânge, fiind internat la Terapie Intensivă.

Cazul este unul suspect şi este anchetat de poliţişti. Din datele din anchetă, reiese că Ionuţ a fost găsit inconștient pe 24 aprilie, la ora 3.30, în zona unui imobil din Mamaia Sat. A fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, iar starea sa este foarte gravă.

Rudele tânărului, precum şi apropiaţii acestuia au lansat un apel pe reţelele de socializare pentru toţi cei care pot să doneze sânge. Poate dona oricine, din orice judeţ al ţării, cu menţiunea pentru Stan Ionuţ, internat la Spitalul Judeţean Constanţa.

“Dragii mei, a venit momentul să vă cer eu o favoare de data aceasta. Ionuț este prieten cu soțul meu de mai bine de 15 ani, ne-a fost cavaler de onoare la nuntă, deci putem confirma știrea. Ionuț se află în comă încă din seară de înviere. Vă rog tare mult, cine poate să doneze sânge pentru el să meargă să o facă la Centrul de transfuzie de la Spitatul Județean Constanța, cu mențiunea că donați pentru Stan Ionuț. Ionuț este tânăr, are 34 de ani, un bebeluș de doar 1 an și o soție care îl așteaptă acasă. Mai are atâtea de trăit alături de familia lui”, a scris o apropiată a acestuia pe reţelele de socializare.

Potrivit primelor informaţii, Ionuţ a fost cu soția în Mamaia Sat, la niște prieteni, la o masă în noaptea de Înviere. A mers acasă, și-a dus soția, și s-a reîntors, iar în jurul orei 2.00 ar fi spus că pleacă acasă cu un Uber. Din păcate, nu a mai ajuns, iar la ora 3.30 a fost găsit în zonă, inconștient, într-o baltă de sânge de către o persoană care a sunat la 112.

“Doar Dumnezeu ştie ce a fost acolo, dar este mult spus petrecere. A fost o masă de Înviere, un şpriţ, nimic mai mult. Important este să treaca peste asta”, a scris o tânără, pe Facebook.

Ce spune IPJ Constanţa

”La data de 24 aprilie, în jurul orei 3.50, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană s-ar afla în stare de inconștiență, în fața unui imobil din Mamaia Nord. Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat de 34 de ani, care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și împrejurărilor care au condus la acest incident, în cadrul unui dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă".

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233