dobroge.tv

Live

Reacţia lui Marius Horia Ţuţuianu după decizia PSD Constanţa de a-l susţine pe Felix Stroe la şefia Consiliului Judeţean

Reacţia lui Marius Horia Ţuţuianu după decizia PSD Constanţa de a-l susţine pe Felix Stroe la şefia Consiliului Judeţean
16 august 2020
Redactia DTV
Publicitate

PSD Constanţa a transmis, vineri seară, printr-un comunicat de presă, că a hotărât să-l susţină pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean pe liderul filialei, Felix Stroe, şi nu pe actualul preşedinte, Marius Horia Ţuţuianu.

Acesta din urmă a reacţionat sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, afirmând că “interese mai presus de cele ale cetăţenilor au condus la situaţia bizară” să anunţe că nu va mai candida şi că decizia a fost luată “din raţiuni numai de ei ştiute”. El a mai spus că există viaţă şi dincolo de acest episod politic precizând că acest scenariu, pus la cale de oameni care îl asigurau de susţinerea lor, l-a determinat să îşi reevalueze parcursul personal.

Ţuţuianu a precizat pe pagina sa de Facebook că se pregătise să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, dar decizia de a nu mai candida a fost luată de organizaţia judeţeană a PSD Constanţa.

“M-am pregătit să candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa cu tot ce implică o competiţie electorală. Interese mai presus de cele ale cetăţenilor au condus la situaţia bizară în care trebuie să vă anunţ că nu voi mai candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa. Hotărârea de a nu mai candida nu-mi aparţine, decizia fiind luată de reprezentanţi ai Organizaţiei Judeţene PSD Constanţa, din raţiuni numai de ei ştiute”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa.

El a mai spus că va munci la fel ca până acum până la încheierea mandatului, dar că există viaţă şi dincolo de acest episod politic şi că acest scenariu pus la cale de oameni care îl asigurau de susţinerea lor îl determină să-şi reevalueze parcursul personal.

“Respect deciziile partidului din care fac parte de 20 ani, asta neînsemnând că le aprob sau le accept ca atare, aşa cum nu pot fi de acord cu afirmaţia ”Candidatura lui Horia a fost respinsă”, pentru simplul fapt că eu nu mi-am depus nicio candidatură, prin deducţie logică, colegii mei nu au avut ce respinge. Voi continua să muncesc cu aceeaşi dăruire până la încheierea acestui mandat, dar nu mă voi opri aici pentru că există viaţă şi dincolo de acest episod politic. Acest scenariu nepotrivit manierelor social-democrate, pus la cale de oamenii care mă asigurau de susţinerea şi colegialitatea lor, m-a făcut mai puternic şi mă determină să reevaluez parcursul meu personal”, a mai afirmat Marius Horia Ţuţuianu.


Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233