dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. Nicolas este înmormântat astăzi. Oamenii vor poliţişti pe bulevardul Mamaia ''ca să le taie avântul tinerilor de a călca pedala de acceleraţie''

CONSTANŢA. Nicolas este înmormântat astăzi. Oamenii vor poliţişti pe bulevardul Mamaia ''ca să le taie avântul tinerilor de a călca pedala de acceleraţie''
23 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Durere de nedescris pentru o familie din Constanţa. Astăzi, Nicolas, tânărul mort în accidentul cumplit de joi seară, va fi condus pe ultimul drum. Nicolas ar fi împlinit în vară 22 de ani. Alţi trei tineri, doi băieţi şi o fată, au ajuns la spital.

Familia tânărului a anunţat că acesta va fi înmormântat astăzi, la ora 14:30.

Tragedia a avut loc cu puţin timp înainte de miezul nopţii în Mamaia. Urmele de la locul accidentului indică faptul că şoferul circula pe a treia bandă, însă, în dreptul trecerii de pietoni a pierdut controlul volanului şi s-a izbit violent de stâlp. Impactul a fost devastator, iar tânărul a rămas captiv în maşina făcută zob, scrie observatornews.ro.

"Şoferul autoturismului, un bărbat de aproximativ 21 de ani, a rămas încarcerat în urma accidentului, acesta fiind extras de către echipele de intervenţie şi preluat de către echipajele medicale. Şoferul este inconştient, în stop cardio-respirator, i se aplică protocolul de resuscitare", a declarat Răzvan Parconie, ISU Dobrogea, la scurt timp după accident.

Cadrele medicale ajunse la faţa locului au încercat zeci de minute să-i salveze viaţa tânărului de 21 de ani, care se afla la volan. Din păcate, băiatul s-a stins din viaţă sub privirile neputincioase ale mamei şi fratelui său, ajunşi la locul tragediei la puţin timp.

Martorii la accident spun că de vină ar fi viteza excesivă. De altfel, subiectul a fost amplu dezbătut pe reţelele de socializare.

  • "La ce viteza avea era imposibil sa nu o comita. A trecut pe langa mine cu minim 140 km/h . Tot pe bd.Mamaia".
  • "Dacă era un pic responsabil și conducea ca un om moral nu se întâmpla asa ceva. Vinovați și inconștienți sunt și aia care erau cu el in mașină"
  • "Multe accidente soldate cu victime, in special tinere au avut loc in stațiunea Mamaia din cauza vitezei excesive. Ar trebui ca autoritățile abilitate sa ia măsuri drastice ca sa le taie avantul tinerilor de a calca pedala de acceleratie excesiv"
  • "Propun ca poliția să-și facă treaba, astfel încât inconștienții care se cred Hamiltoni să plătească pentru fiecare depășire a vitezei legale. Asta, înainte de a-i nenoroci pe alți inconștienți care se urcă cu ei în mașină și înainte de a muri ca proștii"
  • "Era de așteptat o tragedie pe bulevardul Mamaia, lipsa de educație. Vor mai urma din păcate. Problema e ca puteam sa fiu eu sau altcineva o victima nevinovata..."
  • "Inconstienta la volan! Viteza, probabil fumați. In zona aia e drum drept, mai era ceva de mers pana in rond. Bine ca nu a luat vieti nevinovate cu el! Inca un semnal ptr cei tineri incepatori la volan. Lasati vitezismele si afirmati-va altfel, nu asa, uitati-va ce se intampla! Drumuri bune tuturor!"

Mesaje dureroase pe reţelele de socializare

Vinovat sau nu de producerea accidentului, pentru familia lui Nicolas nu asta contează. Toţi cei care l-au iubit şi apreciat trec prin momente cumplite. Mesaje dureroase au fost postate pe reţelele de socializare.

"Nu exista cuvinte ce ar putea descrie durerea produsă.. Erai atât de tânăr și atât de pregătit sa pășești în propria ta viata.. O sa ne fie dor de zâmbetul tău, de energia ta, de sufletul acela care știa sa se distreze.. A fost cea mai crunta și dureroasa seara, dar mai știu ca doar trupul tău ne-a părăsit. Vegheaza-ne de acolo de sus???? căci noi de aici de jos ne vom ruga trup și suflet pentru tine, Nicolas!"

"Nu am cuvinte sa imi exprime lacrimile ce curg! Dumnezeu sa te odihneasca in pace iubitul nostru Nicolas Ianule! Prea repede te ai dus dintre noi. La nici 22 ani, cu toata viata inainte! O sa te purtam vesnic in suflet si in rugaciunile noastre! Zbor lin catre ingeri fratele nostru!"

"Dumnezeu sa te odihneasca in pace, ai fost un suflet plin de bucurie și ne-ai făcut copilăria mai frumoasa. Rămâi cu bine, Nicolas!"

"Ne urmaresti de sus acuma, drag coleg. Dumnezeu sa te odihneasca in pace"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233