dobroge.tv

Live

Ministrul de Externe ucrainean, în vizită în România. Nicolae Ciucă a dat asigurări că sprijinul acordat Ucrainei va continua, Bogdan Aurescu: Ucraina trebuie să câştige

22 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Ministrul de Externe ucrainean, Dmytro Kuleba, se află în în vizită în România unde a fost primit, la Palatul Victoria, de către premierul Nicolae Ciucă.

Guvernul a transmis că "a fost evidenţiat rolul important al hub-ului umanitar de la Suceava în colectarea şi coordonarea formelor de sprijin acordat la nivel european şi internaţional. Cu aceeaşi ocazie, premierul Nicolae-Ionel Ciucă a dat asigurări de continuare a sprijinului acordat Ucrainei pentru ajutor umanitar, gestionarea fluxului de refugiaţi, facilitarea exporturilor ucrainene", informează Guvernul.

La rândul său, ministrul de Externe ucrainean, Dmytro Kuleba, a prezentat pe larg situaţia militară de pe teren din Ucraina şi a mulţumit Guvernului României şi cetăţenilor români pentru tot sprijinul acordat şi solidaritatea manifestată încă de la declanşarea agresiunii militare ruse.

Ulterior, Dmytro Kuleba s-a întâlnit cu ministrul de Externe, Bogdan Aurescu. Ministrul Bogdan Aurescu a declarat, în conferinţa de presă, că Ucraina trebuie să câştige războiul cu Rusia şi s-a declarat convins că va câştiga.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233