dobroge.tv

Live

Polițiștii constănțeni, recomandări pentru părinți și copii în perioada sărbătorilor pascale

21 aprilie 2022
Publicitate

Întrucât vacanța reprezintă un motiv de bucurie pentru copii, polițiști au venit cu câteva recomandări pentru aceștia, dar și pentru părinți. De asemenea, în perioada sărbătorilor pascale, vor patrula mai multe echipe mixte formate din polițiști și jandarmi. Aproximativ 300 de oameni ai legii vor fi pe străzi de Paște, iar în noapte de Înviere vor participa peste 350.

Îi sfătuiesc pe părinți să îi învețe pe copii să nu permită accesul în locuință persoanelor necunoscute, să nu accepte dulciuri sau alte bunuri de la acestea și totodată să nu le însoțească în diferite locații sub pretextul oferii unor daruri.

Totodată, părinții trebuie să se asigure că cei mici se joacă departe de traficul rutier, clădirile dezafectate, lacuri sau puțuri. Totodată, traversarea este foarte importantă. Aceasta se face doar prin locurile marcate corespunzător.

Nu uitați faptul că nu trebuie să vă angrenați în activități periculoase. În cazul în care observați un comportament agresiv în cercul dumneavoastră de prieteni atunci trebuie să vă îndepărtați și să nu intrați în conflict. Nu uitați să sunați la numărul de urgență unic 112 ori de câte ori vă simțiți în pericol sau amenințat”, a declarat ag. pp. de poliție Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233