dobroge.tv

Live

Guvernul cere controale în piețe. Ciucă: „Să veghem astfel încât cetățenii să beneficieze de prețul corect al produselor”

21 aprilie 2022
Publicitate

Pentru ca prețurile la produsele de Paște să nu crească și mai mult în aceste zile, premierul României le-a cerut celor de la Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor să facă controale în piețe astfel încât „să se evite specula și cetățenii să beneficieze de prețul corect”. Mai mult, 95.000 de fermieri care au fost afectați de pandemia COVID-19 vor primi un ajutor financiar.

Ne aflăm în Joia Mare, foarte curând vom sărbători sfintele Paști. Am văzut și partea aceasta de escaladare a prețurilor la anumite produse, am discutat cu instituțiile de linie, astfel încât prin ANSVSA, prin Autoritatea de Protecție a Consumatorului, să veghem astfel încât să se evite specula și cetățenii să beneficieze de prețul corect al produselor și, de asemenea, să asigurăm siguranță alimentară peste tot acolo unde se comercializează astfel de produse. Ca atare, tuturor autorităților le cer să fie permanent la datorie. Pentru susținerea fermierilor astăzi alocăm 450 de milioane de lei, sumă de care vor beneficia 95.000 de fermieri”, a declarat Nicolae Ciucă, premierul României.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233