dobroge.tv

Live

Bulevardul Mamaia, un calvar pentru șoferi. Constănțenii sunt revoltați că își strică mașinile: „Canalizări, șanțuri, gropi. E plin”

20 aprilie 2022
Publicitate

Șoferii sunt din ce în ce mai nemulțumiți de felul în care arată străzile din orașul Constanța. Conducătorii auto sunt nevoiți să ocolească, gropile, șanțurile și denivelările care se găsesc tot pasul. Mai grav este că acestea provoacă daune autoturismelor. Nici pentru pietoni situația nu este diferită. Pe aleile dedicate lor, în anumite porțiuni pavelele s-au surpat. În această situație este și bulevardul Mamaia. Acesta a intrat în reabilitare anul trecut însă, lucrările s-au oprit, cel puțin pentru moment.

Crăpături în asfalt, gropi, șanțuri, denivelări și porțiuni decopertate. Cam așa arată în mare parte bulevardul Mamaia. Deși este unul dintre cele mai mari bulevarde din municipiul Constanța, acesta nu arată așa cum ar trebui să fie o stradă principală dintr-un oraș de la malul mării.

Era cât pe-aci să-mi stric mașina. Merg încet și ocolesc unde pot”, spune o șoferiță.

E foarte deranjant. Mi-am stricat tot la mașină”, spune un constănțean.

Șofer: Canalizări, șanțuri, gropi. E plin.

Reporter: Vă deranjează că vă stricați mașina?

Șofer: Bineînțeles. Mi-am stricat-o deja și nu răspunde nimeni.

Constănțenii își doresc ca autoritățile locale să ia măsuri cât mai repede. Nu mai vor să îndure cheltuielile pe care sunt nevoiți să le facă pentru reparația mașinii. Ba mai mult, oamenii consideră că bulevardul Mamaia ar trebui mărit, asta pentru a se evita aglomerațiile de la orele de vârf din zi.

Ar trebui reabilitate, dar nu lăsate așa în paragină. Deci, se încep lucrările și mai departe sunt lăsate așa, încep altele și rămân în șantier toate”, spune o șoferiță.

Plătim taxe și vrem străzi bune, vrem bulevarde, vrem alei, nu contează”, spune o constănțeancă.

Reporter: V-ați dori să arate altfel bulevardul?

Constănțean: Normal. Ar fi foarte bine. Poate chiar și mai lat. În zilele aglomerate e jale.

Nici aleile pietonale nu arată prea bine. De exemplu, o parte din cele care despart cele două sensuri de mers de pe bulevardul Mamaia au nevoie de reparații, cel puțin pe anumite porțiuni. Și asta pentru că în unele locuri pavelele aproape că nu mai există.

Pe aleea pietonală care desparte cele două sensuri de mers de pe bulevardul Mamaia, pavelele s-au surpat, iar pietonii trebuie să fie atenți pe unde pășesc.

Anul trecut pe tronsonul cuprins între Capitol și până în apropierea Spitalului Militar, muncitorii au intervenit pentru asfaltare. La un moment dat, lucrările s-au oprit. De atunci și până acum au trecut câteva luni, iar echipele municipalității nu au mai făcut nimic. Autoritățile locale nu au, cel puțin în acest moment, un termen când vor fi reluate lucrările de pe bulevardul Mamaia.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233