dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Bărbatul care și-a înjunghiat fosta soție în curtea grădiniței a fost arestat. Alina este în continuare în stare critică

NAȚIONAL. Bărbatul care și-a înjunghiat fosta soție în curtea grădiniței a fost arestat. Alina este în continuare în stare critică
20 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Bărbatul care și-a înjunghiat soția în curtea grădiniţei, după ce aceasta şi-a lăsat fetiţa în grija educatoarei a fost arestat. Iniţial, agresorul în vârstă de 33 de ani, care încercase să se sinucidă a fost internat sub pază strictă. Când medicii au decis că viaţa lui nu este în pericol, el a fost audiat de procurori. Apoi a fost reţinut şi arestat.

CITEȘTE ȘI: Alina luptă pentru viaţa ei după ce a fost înjunghiată în gât de soţul său. Tânăra abia îşi lăsase fetiţa la grădiniţă: ''Am auzit un ţipăt, era o doamnă căzută, colcăia sângele''

Potrivit Observator News, Alina, tânăra de 26 de ani înjunghiată de fostul soț, în curtea unei grădinițe din Brașov, unde tocmai își lăsase fetița, se află în continuare în stare critică. Ea este internată în secția de Terapie Intensivă, iar medicii sunt extrem de rezervați în privința șanselor ei de supraviețuire.

Încă de la început, relația dintre Alina și Tavi a fost extrem de agitată, cu jigniri și ieșiri necontrolate, în special din partea bărbatului de 33 de ani, spun părinții victimei. Acesta, se pare, era dependent de jocuri de noroc și, în plus, îi plăcea să și bea. Divorțul l-a intenta, surprinzător, tot el în vara anului trecut, menționează sursa citată.

Acum, anchetatorii ar fi descoperit că bărbatul a acționat premeditat, și-ar fi urmărit soția și a stat ascuns în spatele clădirii grădiniței până când femeia a lăsat-o pe micuță în grija educatoarelor, iar apoi a înjunghiat-o puternic în zona gâtului cu un cuțit.

Ulterior, individul şi-a provocat răni, încercând să îşi ia viaţa.

Femeia a fost dusă la spital, în timp ce bărbatul a fost prins la scurt timp după atac. După ce starea lui de sănătate a permis, el a fost reținut și, ulterior, arestat pentru tentativă de omor.


Sursă foto: Observator News

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233