dobroge.tv

Live

Un milionar ucrainean a cerut armatei să-i bombardeze conacul, ocupat de ruși: ''Practic, trăgeau în Kiev din casa mea''

20 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un milionar ucrainean a declarat într-un interviu că i-a cerut armatei ucrainene să-i bombardeze conacul după ce a văzut că a fost ocupat de trupele ruse.

Andrey Stavnitser, CEO-ul companiei ucrainene de IT, TransInvestService, a părăsit Ucraina refugiindu-se în Polonia după invadarea Rusiei. Acesta a acordat un interviu pentru „Good Morning Britain” de la ITV în care a povestit că a văzut cum trupele ruseşti i-au ocupat casa. Stavnitser a mai spus că personalul său a fost capturat, dezbrăcat, interogat și trimis în pădure.

„Au distrus majoritatea camerelor din interiorul casei, dar a existat o mică cameră web pentru amatori pe care nu au văzut-o.Au fost 12 vehicule militare pe teritoriul meu, inclusiv lansatoare de rachete și grenade. Practic, au început să tragă în Kiev din casa mea”, a povestit Stavnitser.

Stavnitser a sunat forțele armate ale Ucrainei să le dea binecuvântarea să-i distrugă casa. "Din fericire, au fost distruși de armata ucraineană”, a spus el, potrivit Business Insider, citat de antena3.ro.

El a mai spus că nu-i pasă de casă, în ciuda faptului că este nou-nouță și a investit mult timp și bani în ea.

"A fost o decizie clară pentru mine. Nu poți face multe pentru a ajuta armata și asta a fost una dintre oportunitățile pe care le-am avut. Vreau să fac totul pentru a ajuta Ucraina să câștige", a spus el pentru „GMB”.

Sursă foto: Andrey Stavnitser Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233