dobroge.tv

Live

NAȚIONAL. Contor de gaze inaugurat cu sobor de preoți, panglică și pâine cu sare. Primar: „Doamne-Doamne cred că m-a ajutat la vârsta asta să inaugurez gazul”

NAȚIONAL. Contor de gaze inaugurat cu sobor de preoți, panglică și pâine cu sare. Primar: „Doamne-Doamne cred că m-a ajutat la vârsta asta să inaugurez gazul”
19 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un contor de gaze din comuna Frumuşica, județul Botoșani a fost inaugurat cu sobor de preoți, pâine cu sare și panglică tăiată. La eveniment au participat primarul comunei, președintele PNL Botoșani Costel Șoptică dar și alți oficiali locali. Copiii au fost îmbrăcați în costume naționale, iar preoții au cântat și au stropit cu apă sfântă contorul de la poarta școlii.

Concret, s-a inaugurat branșarea la gaz a comunei prin racordarea școlii. Deputatul Costel Șoptică și primarul au adus la festivitățile pentru inaugurarea contorului de la școala din Frumușica un sobor de preoți, precum și un alai de directori de instituții descentralizate, care au tăiat panglica de pe contor, scrie Botoșani Necenzurat.

Liderul PNL Botoșani a anunțat evenimentul pe Facebook, unde a postat și mai multe fotografii de la inaugurare.

Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE! S-a inaugurat branșarea la gaz metan a comunei prin racordarea școlii, urmând ca în perioada imediat următoare să aibă parte de această facilitate toți cetățenii.

Felicitări echipei din primăria comunei Frumușica, constructorului care a realizat lucrarea și nu în ultimul rând primarului Constantin Bălășanu. Totodată, îi urez domnului primar la mulți ani, sănătate, putere de muncă și mult succes în realizarea proiectelor absolut necesare comunității pe care acesta o reprezintă!!!”, a scris liderul PNL Botoșani

„Doamne-Doamne cred că m-a ajutat la vârsta asta să inaugurez gazul”

E un angajament de-al meu din campania electorală, am spus, m-am ținut de cuvânt, am promit, am rezolvat, urmează să ducem și-n sat. Avem de pus documentație pentru fonduri europene, așteptăm fondurile (...) Din progămelul meu de așa-zisă guvernare nu am punct nerezolvat, neatacat până acum, deși programul este pentru 4 ani, dar ce a ținut de mine, am făcut. Să știți că eu nu sunt un om lăudăros,dar îmi place acum să spun că la vârsta asta am reușit să aduc gazul în Frumușica. Adică se leagă ceva, nimic nu-i întâmplător. Doamne-Doamne cred că m-a ajutat la vârsta asta să inaugurez gazul”, a declarat Constantin Corneliu Bălășanu, primarul comunei Frumușica pentru DAC TV.


Sursă foto: Facebook Costel Șoptică

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233