dobroge.tv

Live

Un şofer s-a ales cu maşina vandalizată, după ce a uitat să-şi lase numărul de telefon

Un şofer s-a ales cu maşina vandalizată, după ce a uitat să-şi lase numărul de telefon
19 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un şofer care a parcat pe o stradă din Cluj-Napoca, dar nu şi-a lăsat numărul de telefon, s-a trezit cu maşina vandalizată. Şoferul a blocat accesul într-o curte, iar proprietarul nervos i-a scris cu vopsea pe maşină.

„Data viitoare lasă un număr de telefon”, a scris acesta pe capota maşinii cu un vopsea de culoare neagră. „Am parcat ca un bou” a mai scris acesta, potrivit adevarul.ro.

Victima a aflat vestea pe un grup de Facebook - Şoferi De Week-end CLUJ. „Dacă ai parcat pe strada Suceava ( Gruia ) şi iţi recunoşti maşina, sugerez să mergi la ea. Am primit şi eu pozele, cine le-a făcut a spus că vopseaua era proaspătă dar nu a văzut făptaşul. Poate sunt camere în zonă..”, a scris un clujean pe grupul Şoferi De Week-end CLUJ.

Incidentul a provocat o dezbatere pe reţelele de socializare, în tim ce unii condamnă gestul ''vopsitorului'', alţii il acuză pe şofer că a uitat să-şi lase numărul.

„Ăsta ar trebui să fie dosar penal pentru distrugere şi ar trebui sancţionat aspru “vopsitoru” …. Cu ce a greşit maşină aia că a parcat şoferul că un bou? …”

„Ca cineva să răspundă în faţa legii, trebuie prins şi dovedit…propietarul curţii şi al porţii în faţa careia e parcată maşina cu nesimţire nu e automat vinovat, dar sunt mulţi justiţiari aici . Până una alta, parcangiul îşi merită soarta, îl arde mai tare la buzunar curăţarea vopselei (dacă e vopsea) decât amenda. Ps:tot justiţiarii au tras concluzia că e scris cu vopsea, ar putea fi scris şi cu acuarele specialiştilor în vopsele ce sunteţi”

„Asta-i o mostră de nesimţire maximă din ciclul je m'en fiche. Nu l-a interesat că se pune fix în poarta omului, poate ăla a trebuit să plece, poate o urgenţă, poate orice. Nu, prostul, se pune şi îi blochează curtea. Nu am nici o empatie pt ce a păţit. Nu sunt de acord, dar, am zâmbit puţin”

„Din păcate, cel cu vopseaua va răspunde în faţa legii. E vandalizare. Eu sper ca vajnica poliţie română să se prefacă că îl caută. Unii altfel nu înţeleg normele de convieţuire untr-un oraş distrus de Boc”

Sursă foto: Paul Racolţa/Adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233