dobroge.tv

Live

GSP Training oferă tinerilor cursuri de formare profesională

GSP Training oferă tinerilor cursuri de formare profesională
18 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

În această perioadă au început să se desfășoare cursurile de formare profesională. Pe piața muncii, tinerii își găsesc din ce în ce mai greu un loc de muncă, în special cei din mediul rural. Din cauza veniturilor reduse sau a lipsei de educație, mulți nu reușesc să se integreze pe piața muncii. Acum, o șansă le este oferită de GSP Training SRL și Ioanida Turism SRL care organizează cursuri de calificare profesională pentru cei cu vârste cuprinse între 16 și 29 de ani care nu sunt angajați și nu urmează o școală la momentul înscrierii Aceștia vor participa la diferite programe de formare profesională, vor beneficia de consiliere și vor fi ajutați să-și găsească un job potrivit.

Avem în derulare două grupe de instruire, în calificare nivel 3, electrician nave. Este unul dintre cursurile importante din portofoliul nostru pentru că asigură și posibilitatea de angajare în grupul nostru de firme. Organizăm calificări de electrician nave, de sudor electric, în domeniul tehnic, de bucătar și ospătar, administrator pensiune turistică în domeniul HoReCa, manichiurist, coafez în domeniul de igienă personală, buldoexcavatorist s-a adăugat portofoliului. Avem încredere că fiecare își va găsi ceva pe placul și pe abilitățile lui”, a declarat Angela Dumitrescu, responsabil grup țintă proiect „Cursuri NEETs”.

Pe lângă programul de antreprenoriat, în cadrul proiectului, tinerii au la dispoziție o paletă largă de cursuri de calificare în diferite profesii și inclusiv pot desfășura și partea practică.

Antreprenoriatul le aduce o formare, o instruire în domeniul gestionării unei afaceri, vor învăța ce înseamnă planul unei afaceri, cum se construiește un buget, și vor avea ocazia să participe la un concurs de planuri de afaceri cu rodul muncii lor din curs, Ideea de afaceri în care cred poate să le aducă 25.000 de euro. Suntem norocoși să avem un spațiu de instruire modern, la cele mai înalte standarde de calitate”, a mai declarat Angela Dumitrescu, responsabil grup țintă proiect „Cursuri NEETs”.

Tinerii interesați pot suna la numerele de telefon 0725.402.822 sau 0725.402.552 și vor primi toate detaliile necesare înscrierii. Proiectul are o valoare de patru milioane de euro. Printre parteneri se numără și cea mai mare companie furnizoare de servicii integrate offshore pentru industria de petrol și gaze, GSP și Ioanida Turism.

Pagina de Facebook a proiectului poartă numele: Proiect ”Integrarea socială și profesională a tinerilor NEETs”.

Pentru mai multe detalii şi înscrieri, cei interesaţi pot contacta reprezentanţii proiectului prin e-mail (neets@gsptraining.ro) sau la numerele de telefon:

0725402822

0725402552

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233