dobroge.tv

Live

Tot mai mulţi tineri îşi pierd viaţa prea devreme. Sebi avea doar 24 de ani şi era jandarm; s-a stins din viaţă după ce ar fi suferit un infarct în timp ce dormea

Tot mai mulţi tineri îşi pierd viaţa prea devreme. Sebi avea doar 24 de ani şi era jandarm; s-a stins din viaţă după ce ar fi suferit un infarct în timp ce dormea
18 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Inspectoratul Județean de Jandarmi Satu Mare este în doliu. Sebastian Corodi s-a stins din viaţă la doar 24 de ani, în urma unui infarct. Tânărul, care nu era cunoscut cu probleme cardiace, a murit în somn. A fost descoperit în cursul zilei de duminică, în jurul orei 10.00.

Potrivit presasm, Sebastian era un tânăr jandarm extrem de promițător și dedicat profesiei sale. Ducea o viață echilibrată, făcea mult sport și avea mereu grijă la alimentația sa. Cauza decesului este cu atât mai greu de înțeles.

După finalizarea cursurilor Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi "Grigore Alexandru Ghica" din Drăgășani, județul Vâlcea, Sebastian a fost detașat temporar la o unitate din țară.După care – din luna martie a acestui an – a reușit să ajungă acasă, în Satu Mare, prin detașare la Inspectoratul Județean de Jandarmi. Era foarte apreciat de colegii de arme și i s-a prevăzut o carieră strălucită. Din păcate, Sebastian s-a stins prea devreme.

Întregul colectiv al Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate.

Familia şi totţi cei care l-au cunoscut sunt devastaţi de durere. Pe reţelele de socializare au fost transmise mesaje dde condoleanţe.

"Ceasul despartirii a sosit, lăsând în urma un gol imens și lacrimi de durere fără margini..????Cu sufletele împietrite vă anunțăm că priveghiul va avea loc în data de 19.04.2022 ora 18:00, iar înmormântarea în data de 20.04.2022, ora 14:00"

"O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer, lasand in urma o nemarginita durere si un gol imens. Fie ca Dumnezeu să te aşeze de-a dreapta lui pentru a putea veghea de sus asupra familiei tale îndurerate...Sebicu, nu ne vine sa credem...o sa ne fie dor de tine, suflet bun!"

"Când o sa crești, Romario , o sa îți arate mami și tati poza asta. Chiar daca nu o sa știi cât te a iubit unchiu' și de câte ori venea la tine. Vei ști ca unchiu' a fost un om bun și va fi mereu in amintirea noastră. Te iubim și o sa ne lipsești"

"Am primit o veste prea trista ...pe neașteptate, nu îmi vine sa cred, Doamne .. cum sa pleci asa devreme, Sebicule... Trebuia sa fii domnisorul meu de onoare, dar nu va mai fi asa.. Dumnezeu sa te odihnească în pace, suflet frumos"

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233