dobroge.tv

Live

Alina luptă pentru viaţa ei după ce a fost înjunghiată în gât de soţul său. Tânăra abia îşi lăsase fetiţa la grădiniţă: ''Am auzit un ţipăt, era o doamnă căzută, colcăia sângele''

Alina luptă pentru viaţa ei după ce a fost înjunghiată în gât de soţul său. Tânăra abia îşi lăsase fetiţa la grădiniţă: ''Am auzit un ţipăt, era o doamnă căzută, colcăia sângele''
18 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tânără de doar 26 de ani luptă pentru viaţa ei după ce a fost înjunghiată de soţul său, cu care se află în proces de divorţ. Potrivit observatornews.ro, Alina şi-a dus fetiţa la grădiniţă, dar a fost urmărită de bărbat. După un schimb de replici, femeia a fost înjunghiată chiar în faţa instituţiei.

Alina a apucat să strige după ajutor, înainte de a se prăbuşi la pământ. Educatoarele au ieşit să o ajute şi să încerce să îi oprească sângerarea de la nivelul gâtului, scrie sursa citată.

„Am auzit un ţipăt, era acolo o doamnă căzută şi doamnele de la grădinţă, colcăia sângele. O tăiat-o. Nu am văzut pe nimeni, era ora la care se terminase de sosit copii. Doamnele educatoare i-au acordat primul ajutor”, a declarat o martoră, care locuieşte în apropierea grădiniţei, pentru sursa citată.

Alina a fost dusă imediat la spital, unde a intrat în stop cardio-respirator. Medicii au resuscitat-o şi au dus-o în sala de operaţie. Este în continuare în stare foarte gravă. La spital a ajuns şi bărbatul care a încercat să se sinucidă

„O pacientă cu o plagă înjunghiată, la nivelul gâtului, în şoc hemoragic, în stare foarte gravă. Din fericire s-a ajuns repede la spital. La spital, pacienta a intrat în stop cardio-respirator, a fost resuscitată şi acum se află în sala de operaţie. A fost preluat şi agresorul care s-a automutilat cu o plagă superficială la nivelul gâtului, care nu-i punea viaţa în pericol”, a declarat pentru Observator dr. Steluța Coțiu, director medical Ambulanța Brașov.

„La data de 18 aprilie 2022, în jurul orei 08.40, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, cu privire la faptul că, în municipiul Brașov, a avut loc o agresiune fizică între soți. Din primele cercetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 33 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa, în vârstă de 26 de ani, cu un obiect ascuțit, tăietor. Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Persoana bănuită de săvârșirea faptei a fost identificată la scurt timp de către polițiștii, aceasta prezentând leziuni pe care și le-ar fi provocat ulterior. În cauză, se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a stării de fapt”, au declarat reprezentanții IPJ Brașov.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233