dobroge.tv

Live

O mamă a murit ţinându-şi micuţul de 2 ani, în braţe. Un tată, fiica şi nepoţelul lui au murit astăzi nevinovaţi: ''A venit din spate şi a intrat în toţi''

O mamă a murit ţinându-şi micuţul de 2 ani, în braţe. Un tată, fiica şi nepoţelul lui au murit astăzi nevinovaţi: ''A venit din spate şi a intrat în toţi''
15 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Trei vieţi au fost curmate în urma unui accident cumplit ce a avut loc astăzi, pe Autostrada A1. Trei suflete au plecat prea devreme, nevinovate, după ce şase maşini, între care şi două microbuze, s-au ciocnit violent, în dreptul unei localităţi din Timiş. Alte trei persoane au fost rănite şi se află în spital.

Vinovat de tragedie ar fi şoferul unuia dinttre microbuze. Bărbatul ar fi gonit nebuneşte pe autostradă, s-a izbit în maşina cu victimele, şi apoi a lovit alte patru maşini.

Potrivit observatornews.ro, oamenii care se aflau în maşina neagră n-au avut nicio şansă. Şase persoane se aflau înăuntru, iar o mamă şi copilul ei de doi ani, pe care îl ţinea în braţe, au murit pe loc. La fel şi un alt pasager. Un tată, fiica şi nepoţelul lui n-au avut nicio şansă. 

Răniţi grav au fost şi şoferul maşinii, precum şi alţi doi copii au fost duşi în stare critică la spital. 

"Eram toţi în coloană staţionam, domnul a venit cu viteză şi probabil nu a văzut că noi staţionam şi ne-a lovit din spate pe noi, noi i-am lovit pe cei din faţă. A venit din spate....tipul şi a intrat în toţi. Şi i-a împins pe toţi Da, inclusiv duba", a povestit un martor, pentru sursa citată.

Întreaga comunitate din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, este în stare de şoc. Familia şi toţi cei care i-au cunoscut au transmis mesaje dureroase pe reţelele de socializare.

  • Dumnezeu sa va ierte și sa va odihneasca in pace .. fără cuvinte... Tata, Fiica și Nepot..
  • Dumnezeu sa te ierte, varule, drum lin spre cer, nu-mi vine sa cred e imposibil….nu te vom uita niciodată
  • Dumnezeu sa-l ierte sufletul frumos
  • Offf câtă durere DUMNEZEU sa se îndure familia îndurerată
  • Dumnezeu să te ierte varule îmi pare foarte rău, .condoleanțe familie. Un om foarte bun
  • Rugați-vă Domnului... 3 morți dintr-o familie, oamenii veneau din Franța și pe autobanda Timișoara Sibiu au făcut accident mortal și au murit.Un tată de 42, 44 ani, Fata lui de 25 ani şi copilul fetei de 2 ani. Iar ceilalți 2 copii sunt la spital la Timișoara,  sa ne rugăm și pt tatal copiilor. Si el este rănit.
Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233