dobroge.tv

Live

Crimă îngrozitoare, în România. Istvan a fost ucis de un asasin plătit de soţie - femeia s-a îndrăgostit de verișoara lui

Crimă îngrozitoare, în România. Istvan a fost ucis de un asasin plătit de soţie - femeia s-a îndrăgostit de verișoara lui
14 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O crimă înfricoşătoare a ieşit la iveală. O femeie a plătit un asasin pentru a-i ucide soţul după ce s-a îndrăgostit de veriloara acestuia. Cele două au vrut să scape de el aşa că au plătit 40.000 de lei unui individ ca să-l omoare. Asasinul l-a lovit cu bestialitate cu un topor în cap, iar apoi l-a injunghiat de mai multe ori până l-a lăsat fără suflare. Cadavrul bărbatului a fost apoi îngropat în apropierea unei cariere de nisip, potrivit observatornews.ro.

După crimă, cele două au declarat Poliţiei că bărbatul a plecat de acasă. Luna aceasta, în timpul audierilor, soţia a început, însă, să se contrazică în declaraţii. Le-a spus poliţiştilor că bărbatul ar fi lovit-o şi, ca să se apere l-a împins, iar în cădere s-a lovit la cap şi a murit. Pentru că s-a speriat, spunea ea, a decis să-l arunce în Criş. Ore bune l-au căutat pompierii, fără vreun rezultat, mai scrie sursa citată.

Miercuri, verișoara bărbatului a recunoscut în faţa anchetatorilor crima şi i-a dus pe polițiști la locul crimei. Cadavrul a fost dezgropat și predat medicilor legişti pentru autopsie.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, joi, printr-un comunicat de presă, că trei persoane sunt urmărite penal pentru omor calificat.

"Numita V.T, împreună cu prietena sa, suspecta RA, au premeditat să ucidă victima V.I (soţul numitei V.T şi verişorul suspectei R.A), prin apelarea la serviciile unei terţe persoane care să comită o astfel de faptă, sens în care R.A l-a determinat pe N. I să comită fapta în schimbul sumei de 40.000 lei”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au precizat că, în 18 decembrie 2021, în jurul orei 22.00, verişoara bărbatului l-a atras pe acesta pe un drum lăturalnic al şoselei ce duce spre vama Valea lui Mihai, în apropierea localităţii Bărantău. Acolo, bărbatul plătit să ia viaţa victimei a lovit-o pe acesta de două ori în cap cu un topor, iar apoi bărbatul şi femeia au înjunghiat-o în zona abdominală şi au provocat răni care au dus la deces.

"După acestea, R.A şi N.I au transportat victima cu autoturismul ce aparţinea suspectei R.A, pe un câmp situat în extravilanul oraşului Valea lui Mihai, în apropierea fostei cariere de nisip, situată în zona nord-vestică a oraşului, unde au îngropat cadavrul”, a mai precizat sursa citată.

Cele trei persoane au fost reţinute şi au recunoscut comiterea faptei.

Sursă foto: observatornews.ro.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233