dobroge.tv

Live

Mesajul sfâşietor al unui poliţist după ce fiica sa a dispărut de acasă: ''Iubirea mea, te rog din inima mea bolnavă, dă-mi un semn!''. Din fericire, Ana Maria a fost găsită

Mesajul sfâşietor al unui poliţist după ce fiica sa a dispărut de acasă: ''Iubirea mea, te rog din inima mea bolnavă, dă-mi un semn!''. Din fericire, Ana Maria a fost găsită
12 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Bacău a trecut prin momente cumplite după ce fata lor, de 15 ani, a dispărut de acasă. Din fericire, după aproape două zile de căutări, fata a fost găsită sănătoasă.

Fata de 15 ani, Ana Maria Ţuluc, este fiica şefului Poliţiei municipiului Bacău, Adrian Ţuluc. Acesta a făcut un apel emoţionant către fiica lui pentru a se întoarce acasă. „Iubirea mea, te rog din inima mea bolnavă, dă-mi un semn! Ştii bine că viaţa mea ţine de un fir de păr! Te aşteaptă şi mami şi buni şi bunu şi Andrei. Căţeii Rocky şi Biju nu au mai mâncat de când ai plecat iar motanul nu s-a mai întors. Nu-ţi înţeleg <>… te rog dă-mi un semn!” a transmis Adrian Ţuluc, scrie bacau.net.

Astăzi, 12 aprilie, poliţiştii au identificat-o pe adolescentă în gara din Suceava şi au adus-o acasă. ”O minoră de 15 ani, din Bacău care a plecat de acasă la dată de 10 aprilie, a fost găsită de poliţişti. La dată de 12 aprilie, în jurul orei 00.10, poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Transporturi Feroviare Suceava au depistat-o pe minoră în gara din localitate. În perioada plecării de la domiciliu, minora nu a fost victima vreunei infracţiuni. Cea în cauză a fost condusă la sediul Poliţiei şi, ulterior, încredinţată familiei”, au precizat reprezentanţii IPJ Bacău.

Şeful Poliţiei din Bacău le-a mulţumit colegilor săi poliţişti şi oamenilor care l-au ajutat să îşi găsească fiica, potrivit adevarul.ro.

”Aş vrea să mulţumesc bunului Dumnezeu, acum în Postul Pătimirii pentru pronia desăvârşită faţă de familia mea. Aş dori să multumesc şefilor mei, colegilor mei, partenerilor instituţionali implicaţi în activitatea de căutare a fetiţei mele si miilor de prieteni, cunoscuţi sau oameni de bună credintă care au înălţat o rugăciune, un gând smerit sau au oferit o informaţie preţioasă. Nu în ultimul rând aş dori să multumesc şi presei care cu obiectivitate si bună credintă a prezentat situaţia si fiecare dintre noi a perceput-o prin ochii unui actual sau viitor părinte, cuprins de tumultul vieţii cotidiene sau consecintele unei îndelungi cariere, cunoscute fiind încercările si provocările cu care se confruntă copiii din generaţia actuală”, a scris Adrian Ţuluc pe pagina personală de Facebook.

Sursă foto: adevarul.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233