dobroge.tv

Live

Ucis pe trecerea de pietoni de ''o fată de bani gata'', care făcea ''liniuţe''. Alex avea doar 17 ani: ''Adela nu își pierde timpul prin secții de poliție, s-au asigurat ai ei de asta''

Ucis pe trecerea de pietoni de ''o fată de bani gata'', care făcea ''liniuţe''. Alex avea doar 17 ani: ''Adela nu își pierde timpul prin secții de poliție, s-au asigurat ai ei de asta''
11 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O întreagă comunitate este revoltată după ce un adolescent de doar 17 ani a fost ucis chiar pe trecerea de pietoni. Paul Alexandru era elev în clasa a XI-a C la Colegiul Național "Nicolae Grigorescu" din Câmpina şi avea o mulţime de vise şi o viaţă întreagă pentru a şi le îndeplini. Dar aripile i-au fost frânte joia trecută de o șoferiță începătoare, care gonea prin oraş.

Potrivit campinatv.ro, Paul Alexandru se întorcea din București, unde participase la Ziua Porților Deschise de la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" din Capitală. Era în drum spre casă, pe o trecere de pietoni din apropierea Colegiului Tehnic Forestier, o mașină a oprit brusc la trecere pentru a acorda prioritate pietonilor, iar o altă mașină a venit pe banda a doua și l-a lovit în plin. În urma impactului, Paul Alexandru a murit pe loc.

Potrivit observatorulph.ro, Adela P. obținuse permisul în urmă cu doar patru luni. Făcea „liniuțe” pe centrul orașului cu un amic şi circula cu peste 100 km/ h.

”Polițiștii au fost sesizați în jurul orei 20.40, cu privire la un eveniment rutier produs pe Bulevardul Carol I din municipiul Câmpina. Din primele date, un autoturism, condus de o tânără în vârstă de 22 de ani, ar fi surprins și accidentat un minor în vârstă de 17 ani, care se afla în traversarea străzii. Din nefericire, în urma impactului, minorul a decedat. Testarea cu aparatul etilotest a conducătoarei auto a avut rezultat negativ. Polițiștii orașului Câmpina efectuează cercetări în continuare pentru stabilirea condițiilor și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a transmis poliția.

Mare de lacrimi şi flori, la locul tragediei

Tânăra de 22 de ani care a provocat accidentul își luase permisul în luna decembrie a anului trecut. Locul tragediei a fost umplut de flori și lumânări. La fel și banca unde stătea Paul de la liceul pe care îl urma. "Un copil atât de bun, un copil excepțional", spune plângând dirigintele lui Paul, profesorul Adrian Popescu, potrivit campinatv.ro.

„Un tanar artist plin de vise acum s-a transformat intr-un inger! Nu am cuvinte sa mi exprim tristetea. Te stiu de cand erai mic, ne jucam rareori in parc si admiram cat de frumoasa era familia ta. Acum esti un inger care a plecat mult prea devreme de langa noi, de langa ai tai! Vei ramane in inimile noastre pentru totdeauna! Adio inger minunat, drum lin!”,

„Dumnezeu sa te aseze cu ingerii,dragul nostru Alex! Probabil il vei intalni si pe bunicul care te iubea atat de mult!”

„El până aseară la 21 a fost Paul Alexandru Dragomir

A fost spulberat pe trecerea de pietoni de un bolid condus cu peste 100km/h de o domnișoară ce este copil de bani gata care face de toate alcool, droguri , întreceri cu mașini

A fost un înger de băiat ,cu atât de mult bun simt, cu drag de carte,cu rezultate deosebite la învățătură și extra curricular,se întorcea de la repetiții de teatru și traversa spre casa.

Mama criminalei are foarte multi bani și o sa o scoată basma curată.

Am înțeles că este internata pe la București că are soc emoțional,că doar a primit amenda și suspendarea permisului pe 3 luni

Nu este corect El este înger în cer,ea doarme ignoranta in pat.

Lui i s-au frânt aripile ,visele și destinul,ea o să plătească din banii mamii și scăpa.

Ce puteți face?

Comunitate este șocată prietenii plâng de aseară .....familia ce sa poți spune”

„Moartea lui Alex a șocat comunitatea câmpineană. „Drifturile și liniuțele ne omoară copiii!”

Moartea lui Alexandru Paul Dragomir a șocat un întreg municipiu. Băiatul de doar 17 ani a fost, pur și simplu, spulberat pe trecerea de pietoni de către o șoferiță de 22 de ani care, potrivit martorilor, circula cu o viteză amețitoare, peste 100 km/ h, în oraș.

În semn de omagiu adus lui Alex, locul în care, aseară, s-a produs tragedia, a fost transformat într-un altar de flori și lumânări”

„Recent, pe 7 aprilie 2022, s-a întâmplat o nedreptate cruntă.

Alexandru Paul Dragomir s-a trezit joi dimineața, a mers la școala, după a luat trenul spre București unde a participat la evenimentul “Uși Deschise” UNATC. 

Toate aceste prospecte de viitor au fost însă spulberate pe drumul spre casă.

Eu am crescut în Câmpina, la noi există un “obicei” pentru tinerii cu prea mulți bani și prea mult timp liber. E un oraș destul de mort, sunt foarte puține distracții, una dintre ele fiind plăcerea de a da ture de oraș cu mașina. Nu, fără vreun scop anume, doar așa, să testăm mașinile dintr-o parcare în alta. Să vedem care face “scârț” mai șmecher.

Adela P., o fată de 22 de ani, aparent e o mare fană a acestui sport. L-a practicat inclusiv joi seara, în jur de ora 21, prin centru.

Prin centru, pe drumul lui Paul de la gară spre casă. Trecând regulamentar, pe trecerea de pietoni, Paul a fost lovit în plin de Adela P. și a murit pe loc. În loc să ajungă acasă și să povestească părinților ziua pe care a trăit-o, Paul acum își așteaptă înmormântarea.

Adela? Nu, nu își pierde timpul prin secții de poliție, s-au asigurat ai ei de asta prin situația lor materiala.

Adela n-o să sufere prea curând consecințele. De arest nici nu se pune vorba. Un dosar de la poliția rutieră se rezolva, în medie, între doi și cinci ani.

Datorită nepotismelor și incompetențelor, Adela P. va putea să se plimbe liniștită pe unde dorește inima ei in urmatorii doi/cinci ani. Va putea să plece în vacanțe, va putea ieși cu prietenii ei, va putea sta cu părinții, va putea sa faca lucruri pe care Paul nu mai poate să le faca niciodată.

Paul avea 17 ani și tot viitorul in fata. Paul era un băiat dulce, talentat, cuminte și bine crescut. Amabil. Zambitor. Câteodată timid. Noi o să ni-l amintim în continuare așa, însă din prisma “justiției”, Paul va rămâne, cel mai probabil, un dosar deschis într-un birou cu oameni plătiți să nu-l închidă niciodată.

Da, Paul asculta muzică în timp ce trecea pe stradă.

Da, strada este prost luminată.

Da, semafoarele din Câmpina nu prea merg.

Dar parcă tot era ilegal să conduci cu aproximativ 150 km/h în oraș.

Și parcă legea te obliga să încetinești cu 50 de metri înaintea unei treceri pietonale.

Da, Paul poate fi găsit vinovat de neatenție cel mult, însă Adela Pena este vinovată de crima. O criminală.

Oricine alege să nu spună lucrurilor pe nume este la fel de vinovat ca și ea de moartea lui Paul și multor altora care ajung sa fie victimele oamenilor privilegiați și ale sistemului corupt.

Vă rog, macăr noi să fim cât mai mulți, noi să dăm cărțile pe față.

Pentru Paul.”

Sursă foto: campinatv.ro/observatornews.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233