dobroge.tv

Live

Ionuţ, un tânăr de 30 de ani, a fost omorât în bătaie. O fetiţă de 4 ani a rămas fără tată: ''Unii sunt închiși pentru o găină furată, alții se plimbă liberi după o crimă''

Ionuţ, un tânăr de 30 de ani, a fost omorât în bătaie. O fetiţă de 4 ani a rămas fără tată: ''Unii sunt închiși pentru o găină furată, alții se plimbă liberi după o crimă''
09 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O familie din Sâncraiu, judeţul Mureş, trece prin momente cumplite, iar moartea lui Ionuţ B. a revoltat o întreagă comunitate. Oamenii cer dreptate după ce Ionuţ a murit după ce a fost bătut cu bestialitate, de mai mulţi indivizi, într-un complex de agrement din Târgu-Mureş.

Potrivit observatornews.ro, incidentul a avut loc luna trecută, în parcarea unui complex de agrement din Târgu-Mureş. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum unul dintre tineri, cel mai probabil enervat că aproape a fost lovit de o maşina, dă cu piciorul în autoturism. Imediat, şoferul opreşte maşina şi urmează o încăierare la care se alătură mai mulţi indivizi. Lovit grav la cap, tânărul de 30 de ani a intrat în comă. După aproape o săptâmână, a murit şi a lăsat în urmă o fetiţă de doar patru ani.

"Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la evenimentul din data de 27 martie 2022, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mureș este abilitat să comunice următoarele:

La data de 27 martie a.c., polițiștii din Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că, în fața unui local public din Târgu Mureș, a avut loc o altercație între mai multe persoane, în urmă căreia un bărbat, de 30 de ani, a suferit leziuni.

Acesta a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La data de 2 aprilie a.c., a survenit decesul persoanei vătămate, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale desfășurând în continuare activități de cercetare penală, pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul și luarea măsurilor legale ce se impun.

În consecință, a fost dispusă efectuarea autopsiei medico-legale, pentru stabilirea cauzelor decesului, iar, în funcție de rezultatul acesteia, va fi stabilită încadrarea juridică, sub supravegherea unității de parchet competente", a transmis IPJ Mureş, potrivit punctul.ro.

Păreri împărţite pe reţelele de socializare, după moartea lui Ionuţ

  • Unii sunt închiși pt o găină furată și alții se plimbă liberi după o crimă. Banii vorbesc ca de obicei ... Băiețași din părinți cu diplomă la corupție vor scăpa cu basma curată ,în timp ce o fetiță de doar 4 ani își va plânge tatăl omorât nevinovat. Dumnezeu să îl odihnească în pace!
  • Dumnezeu sa te ierte și sa te odihneasca in pace! Vei rămâne veșnic in inimile noastre , prieten drag!
  • Viața omului este dată de Dumnezeu și doar El are dreptul sa ne-o ia! In fata legii trebuie sa fim egali! Sa plateasca pentru faptele lor!Asta e unul dintre putinele momente cand simt ca Facebook ul e cu adevarat util, iar share-ul asta
  • In comunicatele lor aflam ca au dat amenzi pe Pandurilor unui sofer care avea un comportament agresiv in trafic intr-o dimineata sau ca au oferit flori soferitelor. Mizerii de-astea. Problema e ca si "jurnalistii" mureseni le preiau (copy paste uneori, deci cu limbajul ala de lemn, arhaic, tipic unei institutii militarizate) si astfel valideaza mizeriile alea ca fiind stiri locale. Si asta se intampla de cand lumea, eu lucram in presa acum zece ani, respectiv 18 ani, dar retin ca fix discutia asta o purtam de fiecare data, atat cu colegii de redactie, cat si cu reprezentantii IPJ. Nimic nu se schimba. Dar felicitari ca sunt scoase, totusi, la lumina incidente de genul asta. Ca sunt destule, desi lumea nu stie si are impresia ca Targu Muresul e super sigur.
  • Din pacate "bombardierii " s-au extins si in orasul nostru ,linistit din centrul Ardealului ! Teroarea si frica a pus stapanire si pe martorii crimei ! Pentru ca este o crima ! Sper ca Politia si Justitia sa faca dreptate si sa nu "partizeze" cu criminalul /criminalii !
  • Câteva secunde au trebuit pt o adevărată execuție, un tânăr de 30 de ani intră în comă și moare nevinovat și o familie întreagă este distrusă pentru totdeauna ! Odihnă veșnică, Ionuț!
  • Un om cu familie nu are ce cauta în cluburi,mai ales singur ,și cred ca el a fost cel mai mare vinovat după filmare ,cine ce caută găsește, din păcate nu trebuia să sfârșească asa,trag alții o viata pentru doi prosti care nu sau gândit și la familia lor!!!
  • Tatal unei fetite mort de beat noaptea in mijlocul drumul cautand scandal, in cel din masina se umfla orezul si asta este rezultatul. Este foarte grav ce se intampla, dar in acelasi timp vedem in fiecare zi tot felul de specimene care cauta scandal… si dintr-o altercatie nu prea ies 2 castigatori… Mai calmati-va frustratilor, luati xanax daca aveti probleme cu nervii, e mai bine sa mergi la psiholog si psihiatru decat la medicina legala sau Vili Funerar!

Sursă foto: observatornews.ro/Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233