dobroge.tv

Live

CONSTANŢA. 40 de zile de când 8 familii şi-au îngropat supereroii. Mesaj sfâşietor al unei soţii: ''Deși îți vizitez zilnic mormântul, tot trăiesc cu impresia că într-o zi ai să intri pe ușă''

CONSTANŢA. 40 de zile de când 8 familii şi-au îngropat supereroii. Mesaj sfâşietor al unei soţii: ''Deși îți vizitez zilnic mormântul, tot trăiesc cu impresia că într-o zi ai să intri pe ușă''
09 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

40 de zile de durere, suferinţă şi neputinţă. 8 familii au rămas îndurerate şi 11 copii au rămas fără tată. Cuvintele sunt de prisos, iar durerea celor dragi este de nedescris. Deocamdată, niciun vinovat, doar vremea nefavorabilă. 8 militari şi-au pierdut viaţa în tragedia aviatică ce a avut loc pe 2 martie. în judeţul Constanţa. Ieri, familiile celor 8 au comemorat 40 de zile de când şi-au îngropat supereroii.

CONSTANȚA. Primele imagini de la locul în care s-a prăbușit elicopterul cu cinci militari! Toți au murit: „Astăzi este o zi tristă pentru familia Armatei Române”. VIDEO

Soția maistrului militar clasa a II-a Sergiu Bosoi a postat un mesaj sfâşietor pe pagina sa de Facebook:

"Mi-ai lipsit ieri, îmi lipsești azi, îmi vei lipsi și mâine. Îmi este și-mi va fi dor de căldura ta zi de zi... mi-e dor de noi, de viața noastră! Deși îți vizitez zilnic mormântul tot trăiesc cu impresia că într-o zi ai să intri pe ușă și ai sămă strigi din nou "iubi, am ajuns acasă, să nu te sperii!". Iar eu să te aștept să mă cuprinzi în brațe și să mă săruți...Au trecut 40 de zile, dar pentru mine încă ești aici. Trăiești prin fetele noastre care zilnic întreabă de tine, prin dragostea ce ne-a legat. Mă uitam azi pe câteva imagini de la cununie... cât de hotărâți eram să începem viața asta în doi. Câte planuri și vise... Și acum !!!Offf, măi iubi!".

TRAGEDIA DE LA CONSTANȚA. Mesaj sfâșietor după moartea lui Sergiu: „Fetița mare spune că tati este un super erou plecat să salveze îngerașii cu aripioarele rupte”

Maistrul militar clasa a II-a Sergiu Bosoi a căzut la datorie în seara zilei de miercuri, 2 martie, în timpul executării unei misiuni deasupra Dobrogei, ca parte a echipajului elicopterului IAR 330 PUMA care s-a prăbușit în timpul executării misiunii de căutare-salvare a aeronavei Mig 21 LanceR, dispărută de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac si Gura Dobrogei.

S-a născut la 29 iunie 1984, municipiul Medgidia, Județul Constanța.

În anul 2005, a absolvit Școala Militară de Maiștri Militari a Forțelor Navale „Amiral Ion Murgescu”, specialitatea „Rachete navale și antiaeriene”, după care a fost repartizat la Divizionul 50 Corvete de la Mangalia. În perioada 2008-2014, a fost încadrat la Centrul 39 Scafandri, unde a îndeplinit funcția de instructor scafandri. Din anul 2014, făcea parte din echipajul navei maritime pentru scafandri „Grigore Antipa”, din cadrul Divizionului 176 Nave Scafandri de Mare Adâncime.

Începând cu anul 2007, până în anul 2020, Sergiu Bosoi a arătat o dorință remarcabilă de dezvoltare, motiv pentru care a urmat numeroase cursuri, precum cele de abordare şi control al unei nave supuse unei interdicții maritime, de pregătire scafandri de luptă, de atestare scafandru – lucrător subacvatic, de atestare scafandru de căutare și salvare, de reatestare lucrări mecanice cu scule acționate pneumatic şi hidraulic și de inițiere operator barocameră.

În cariera sa militară, a dat dovadă de profesionalism și pasiune pentru activitatea de scafandru, a participat la numeroase misiuni internaționale, precum și la asigurarea activităților de verificare a reactoarelor de la Centrala Nucleară Cernavodă, fiind capabil să execute scufundări până la adâncimi de 60 de metri. De asemenea, a participat la numeroase misiuni de tăiere și ranfluare la epavele navelor și pontoanelor scufundate în acvatoriile porturilor din țară.

Maistrul militar clasa a II-a Sergiu Bosoi a fost decorat, în anul 2020, cu Semnul onorific „În Serviciul Patriei” pentru 15 de ani de activitate, iar în anul 2021 a primit titlul de Veteran din teatre de operații.

Sergiu Bosoi avea 37 de ani, era căsătorit și tatăl a două fetiţe.

Sursă foto: Bebe Ionela Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233