dobroge.tv

Live

Vasile Dîncu, la Mihail Kogălniceanu: „Războiul trebuie stopat iar diplomația trebuie să redevină instrumentul principal pentru a rezolva această criză”

08 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

„Considerăm că invadarea de către Rusia a Ucrainei a schimbat paradigma de securitate regională și nivelul de amenințare pe Flacul Estic al NATO”. Afirmația îi aparține ministrul Apărării Naționale. Vasile Dîncu a subliniat în cadrul ceremoniei de certificare de la baza militară Mihail Kogălniceanu și faptul că „războiul trebuie stopat”

Cea mai recentă încălcare nejustificată de către Rusia a suveranității și integrității teritoriale a Ucrainei începută la 24 februarie a acestui an, a avut implicații serioase pentru securitate euro-atlantică, în special pentru flancul estic al NATO. Obiectul nostru comun de a păstra pacea pe teritoriul NATO a rămas de neclintit, iar această dorință este mai aprinsă ca oricând.

Condamnăm aceste atrocități abominabil. Războiul trebuie stopat iar diplomația trebuie să redevină instrumentul principal pentru a rezolva această criză fără precedent. Considerăm că invadarea de către Rusia a Ucrainei a schimbat semnificativ paradigma de securitate regională și nivelul de amenințare pe flancul estic al NATO.

Forțele aeriene române sunt pe deplin capabile să protejeze și să asigure securitatea spațiului aerian al țării noastre”, a declarat Vasile Dîncu, ministrul Apărării Naționale.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233