dobroge.tv

Live

Cine e Bogdan Drăghici, bărbatul care a murit ars de viu după ce a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei. A fost condamnat după ce şi-a abuzat sexual fiica

Cine e Bogdan Drăghici, bărbatul care a murit ars de viu după ce a intrat cu maşina în gardul Ambasadei Rusiei. A fost condamnat după ce şi-a abuzat sexual fiica
06 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Oamenii legii au reuşit să-l identifice pe bărbatul care a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei la Bucureşti. Surse din anchetă au declarat pentru news.ro că ar fi vorba despre Bogdan Drăghici, şeful asociaţiei TATA,(Alianţa Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor), condamnat pentru că şi-a abuzat sexual una dintre fiice.

Bogdan Drăghici a murit ars de viu, în maşina care aparţinea tatălui său fiind găsite vopsea şi benzină. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, Bogdan Staicu, a afirmat că maşina a intrat în poartă, iar apoi bărbatul din interior a aprins un dispozitiv care a provocat incendiul. În interiorul autoturismului anchetatorii au găsit mai multe recipiente cu vopseluri.

Ambasada Rusiei la Bucureşti transmite condoleanţe apropiaţilor "bărbatului care şi-a dat foc în maşină după încercarea eşuată de a lovi porţile" reprezentanţei diplomatice, subliniind că "oricare ar fi motivele şoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influenţa unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata" în oraşul ucrainean Bucea.

"Ambasada îşi exprimă profundele condoleanţe rudelor şi prietenilor bărbatului care şi-a dat foc în maşina după încercarea eşuată de a lovi porţile Ambasadei Rusiei în România. Trebuie să afirmăm cu regret că oricare ar fi motivele şoferului, nu există nicio îndoială că acesta a comis acest act sub influenţa unei explozii de isterie anti-rusă în legătură cu o provocare regizata în oraşul Bucea. În acest mic oraş ucrainean, nu departe de Kiev, abandonat de armata rusă în urma acordurilor încheiate la Istanbul pe 30 martie, naţionaliştii ucraineni au masacrat civili, punând vina pe personalul militar rus. De fapt, persoana respectivă a devenit victima unei propagande militare nestăpânite a regizolrilor neo-nazişti aflaţi la putere la Kiev şi a patronilor lor occidentali, care, fără să aştepte rezultatele unei examinări medico-legale şi ale mărturiei martorilor oculari, au lansat o campanie împotriva Federaţiei Ruse pe fundalul desfăşurării operaţiuni militare speciale în Ucraina", susţine ambasada.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233