dobroge.tv

Live

Incident grav în Bucureşti. O maşină a luat foc după ce a intrat în porţile Ambasadei Rusiei, şoferul a murit ars - VIDEO

Incident grav în Bucureşti.  O maşină a luat foc după ce a intrat în porţile Ambasadei Rusiei, şoferul a murit ars - VIDEO
06 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Incident deosebit de grav în Bucureşti. O maşină a intrat în porţile Ambasadei Rusiei la Bucureşti, iar şoferul a murit după ce autovehiculul a luat foc. 

Citeşte şi: Cine este bărbatul care a murit ars de viu după ce a intrat cu maşina în porţile Ambasadei Rusiei

"În această dimineaţă, în jurul orei 06.00, a fost sesizat un eveniment, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit şoseaua şi s-a lovit de gardul unei reprezentanţe diplomatice. Conducătorul auto este decedat şi a fost nevoie de intervenţia colegilor pompieri pentru a stinge incendiul manifestat la autoturism", anunţă Poliţia Capitalei.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs acest eveniment.

Surse apropiate anchetei au spus pentru Digi24 că ar fi fost vorba despre un gest intenționat. Astfel, șoferul ar fi mers direct către poarta principală de acces și s-a izbit cu mașina în gard.

Jandarmul care era de pază l-ar fi somat pe șofer să părăsească imediat locul, dar el i-ar fi strigat militarului ceva, iar apoi s-ar fi autoincendiat.

SURSĂ FOTO: Tudor Bogdan Teodorescu Facebook

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233