dobroge.tv

Live

Alexandru Rafila, despre pastilele de iod: „Nu o să facem niciun fel de distribuție până nu ne convingem că toată lumea știe despre ce este vorba”

04 aprilie 2022
Publicitate

S-a amânat distribuirea pastilelor de iod către populație. Asta după ce medicii de familie au refuzat să le distribuie. Aceștia au motivat că din cauza birocrației dar și a aglomerației care se va crea la cabinete, activitatea medicală riscă să se blocheze. De cealaltă parte ministrul Sănătății a afirmat că el nu crede că „protejarea sănătății pacienților noștri este o chestiune birocratică”.

Nu o să facem niciun fel de distribuție până nu ne convingem că toată lumea știe despre ce este vorba, pentru că administrarea intempestivă a acestor pastile poate să pună probleme. Această campanie are o componentă vizuală cu informații care să facă obiectul comunicării și va exista alături de această un flyer informativ. Vă asigurăm că vom găsi cadrul legal care să facă posibilă distribuția către cetățeni.

Eu nu am avut nicio dispută cu medicii de familie. Dânșii mi-au spus doar punctul lor de vedere, am încercat să-l înțeleg, ne-au spus în mod foarte clar că ei consideră o chestiune birocratică distribuirea acestor pastile către pacienții de pe propriile liste. Eu le-am spus, și nu în spirit polemic, că eu consider că avem o responsabilitate, noi ca administratori ai sistemului de sănătate, pentru toți pacienții din România, dânșii pentru pacienții de pe propriile liste. Eu nu cred că protejarea sănătății pacienților noștri este o chestiune birocratică”, a declarat dr. Alexandru Rafila, ministrul Sănătății.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233