dobroge.tv

Live

Informare meteo de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol. De când se încălzeşte vremea

Informare meteo de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol. De când se încălzeşte vremea
04 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vreme deosebit de rece, brumă și îngheț la sol, valabilă până pe 5 aprilie, la ora 10.00.

Potrivit meteorologilor, vremea va fi deosebit de rece pentru începutul lunii aprilie în vest, centru, nord și nord-est, unde valorile termice vor fi cu 8…10 grade sub mediile multianuale. În noaptea de duminică spre luni (3/4 aprilie) și în noaptea de luni spre marți (4/5 aprilie) temperaturile minime vor fi preponderent negative, local sub -4 grade în special în nordul, centrul și nord-estul țării. Se va produce brumă și pe alocuri îngheț la sol.

De marţi, 5 aprilie, conform meteorologilor, în ţară, vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi semnificativ în mare parte din ţară, valorile termice devenind apropiate de cele normale ale datei în sud şi în est, menţinându-se însă uşor sub mediile multianuale în rest. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nord şi nord-vest; seara şi în cursul nopţii, va ploua local în Maramureş şi izolat în Crişana, nordul Transilvaniei şi al Moldovei, iar în zonele montane aferente, la altitudini mari, vor fi ninsori şi lapoviţă.

Vântul va avea intensificări susţinute în Carpaţii Orientali şi în Munţii Apuseni, dar local şi temporar şi în restul masivelor montane şi cu viteze mai mici în zonele joase din nord, centru şi est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 şi 19 grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între minus 1 şi 7 grade Celsius. Vor fi condiţii de ceaţă, iar în depresiuni, noaptea, pe suprafeţe mici se va produce brumă.

Sursă foto: https://www.raleighmedicalgroup.com/

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233