dobroge.tv

Live

Andreea şi Elena se zbat între viaţă şi moarte după un cumplit accident pe DN1. Strigăt de ajutor pentru Andreea: ''Mai are multe de oferit pentru noi toți''

Andreea şi Elena se zbat între viaţă şi moarte după un cumplit accident pe DN1. Strigăt de ajutor pentru Andreea: ''Mai are multe de oferit pentru noi toți''
03 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

O tânără implicată într-un accident grav de pe DN 1 are mare nevoie de ajutor. Accidentul a avut loc miercuri, 30 martie 2022, pe DN1- Otopeni, în zona pod Măgura, sensul către Prahova. Trei mașini au fost implicate, iar în urma impactului trei persoane au fost rănite, printre care și două fete care se aflau în aceeași mașină. La fața locului s-a intervenit cu două echipaje SMURD și un elicopter, pentru a ajunge cât mai rapid la spital.

Cele două fete care sunt în stare critică în spital sunt cunoscute publicului. Ele fac parte dintr-o trupă de dans, au apărut în mai multe videoclipuri ale artiștilor și în diverse emisiuni tv. De altfel, accidentul s-a produs chiar după ce ele au aparut la un post tv.

Pentru Andreea a fost lansat un apel pe reţelele de socializare:

„Va rog din suflet sa fiți alături de noi și sa incercam sa ajutam un om minunat, sincer a cărei viata abia acum ar trebui sa înceapă! Mai are multe de oferit pentru noi toți, colegi, prieteni ,familie!!! Va rog sa încercați sa rupeți putin din timpul vostru pentru a dona sânge pt acest copil care se zbate între viata și moarte la spitalul Floreasca din București!

Ea este minunata , Andreea , fiica, sora, prietena, instructoare de dans pentru copii si dansatoare profesionista! In aceste momente are nevoie de noi si de ajutorul nostru. Intotdeauna a oferit iubire si sprijin neconditionat, iar acum e randul nostru sa il oferim inapoi.

Va rugam din inima sa mergeti sa donati sange ( A2 / RH+ ) de la ORICE CENTRU pentru ANDREEA GRIGORE (spitalul Floreasca- sectia ATI II )!!!

Puteti dona pana la urma orice grupa de sange , chiar daca nu aveti A2 / A+ , deoarece pana acum Andreea a avut nevoie de sange si alte persoane care au donat inainte au ajutat-o , iar acum e randul nostru sa donam pentru ea si pentru altii sa ii ajutam !!!! Hai, Andreea acasa !!!”.

Andreea şi Elena fac parte din trupa "Happy Dance Art". Elena, una dintre fetele care se află în spital, are părinții plecați în străinătate, iar Andreea a fost crescută de tată, pentru că mama sa a murit când era mai mică.

"Veneam de la o emisiune tv. Eu am mers cu mașina pe autostradă, ele nu au vrut, au luat-o pe DN 1 și atunci s-a întâmplat accidentul. Este foarte grav. Una dintre ele tocmai m-au sunat de la spital ca s-a trezit și este mai bine. Amândouă au fost în stare critică până acum. Cealaltă este în comă indusă, are un edem la cap și așteptăm ca nu cumva să crească în următoarele zile, ca asta este marea problemă.Sperăm să se retragă sau măcar să stagneze. O țin în comă indusă, are probleme la esofag, are femurul rupt, bazinul rupt, mâna ruptă, a fost destul de grav și la plămâni. Cealaltă fată, care s-a trezit astăzi, au operat-o atunci pe moment, că era mai critic. I s-a spart splina, plămânul perforat, l-au operat, bazinul rupt, au operat-o", a declarat Zizik, fondatoarea trupei de dans "Happy Dance Art", pentru wowbiz.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233