dobroge.tv

Live

NAŢIONAL. Un pacient de 84 de ani a luat foc pe masa de operaţie - medicul care îl opera a suferit şi el arsuri

NAŢIONAL. Un pacient de 84 de ani a luat foc pe masa de operaţie - medicul care îl opera a suferit şi el arsuri
01 aprilie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Un incident şocant a avut loc la Spitalul Judeţean din Timişoara, unde un pacient a luat foc pe masa de operaţie. Bărbatul de 84 de ani era operat pentru îndepărtare unei tumori la mandibulă.

Incidentul a avut loc joi, 31 martie 2022. Potrivit opiniatimisoarei.ro, interventia a durat mai mult decat estimasera medicii, asa ca acestia au decis sa-l intubeze. In momentul in care i-au pus masca, s-a produs o flama care a aprins oxigenul din jurul pacientului. Medicul, cu o experiență de 37 de ani, care a încercat să-l stingă, a suferit arsuri la nivelul mâinii stângi.

Medicii au reusit sa duca la bun sfarsit interventia chirurgicala pentru extirparea tumorii. Din fericire, arsurile suferite nu-i pun viata in pericol pacientului, insa acesta are nevoie de ingrijiri suplimentare cel putin o saptamana.

„Incidentul a avut loc ieri în sala de operații. Un pacient de 84 de ani, cu multiple comorbidități și probleme neoplazice, a intrat în operație. El suferă și de Parkinson. El prezenta și o tumoră. Inițial s-a început cu o anestezie superficială, iar pe parcurs a fost nevoie de una profundă, moment în care aparatul operator pentru tumori a făcut o flamă. Am dispus oprirea operației, iar incidentul nu a pus în pericol viața pacientului. Pacientul este sănătos, am intervenit pentru arsurile cauzate, tensiunea lui este bună și starea de sănătate, la fel și pentru afecțiunea de care se tratează. Într-o săptămână se va întoarce acasă”, a declarat pentru Tiondr. Gheorghe Nodiți, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Timișoara.

Polițiștii Secției 2 Poliție Timișoara s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Sursă foto: opiniatimisoarei.ro

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233