dobroge.tv

Live

Protest la Mangalia faţă de şeful Poliţiei. Poliţiştii au ieşit în stradă cu o botniță, cu o lesă și cu un lasou: ''Este comportamentul tipic al unui manager abuziv, abuzator de funcție''

31 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Mangalia, afiliați în Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual au organizat timp de două ore un protest împotriva conducerii acestei unități de Poliție. Între orele 11:30-13:30 oamenii legii și-au strigat nedreptățile generate de conducere.

Mai mulți polițiști au luat atitudine și s-au plâns de faptul că șeful Poliției Mangalia îi jignește și are o atitudine de dictator. Mai mult decât atât, în discuțiile purtate cu superiorul lor, acesta ar folosi un limbaj vulgar.

„Cel mai recent este cazul unui coleg care la intrare în serviciu a fost oprit fără niciun motiv de domnul Dincă (n.r. – comisar şef de poliţie Marin Dincă) care era în timpul liber să-i facă un așa-zis instructaj personal, deși nu asta este procedura , și nu purta mască, deși la vremea respectivă era obligatorie purtarea măștii de protecţie în sediu, iar colegul nostru i-a atras atenția, moment în care domnul Dincă l-a numit nesimțit", a spus un poliţist.

Șeful Poliției Mangalia este acuzat de către subalternii săi că îi jignește și că are un comportament neadecvat.

"Este comportamentul tipic al unui manager abuziv, abuzator de funcție. Este un comportament tipic al unui manager care nu știe să se impună altfel în fața subalternilor săi”, a declarat Vasile Zelca, președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual.

Polițiștii protestatari au venit cu o botniță, cu o lesă și cu un lasou, pe care le-au atârnat de o pancartă în semn de protest.

„Dorim anchetarea acestui management defectuos din partea comenzii poliției municipiului Mangalia și încetarea acestor abuzuri de intimdare și să revenim la un climat normal”, a spus un alt poliţist.

În urma demersurilor inițiate de Sindicatul Polițiștilor, cazul a intrat în atenția conducerii Inspectoratului General al Poliției Române.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233