dobroge.tv

Live

Voluntarii Crucii Roșii, apel către constănţeni! Este nevoie de alimente pentru refugiaţii ucraineni

30 martie 2022
Redactia DTV
Publicitate

Voluntarii Crucii Roșii care adună alimente pentru refugiații ucraineni le cer din nou ajutorul constănțenilor. Zahărul, uleiul, apa, conservele, dar și produsele de igienă personală lipsesc în acest moment de la centrul de colectare de la Pavilionul Expozițional.

Mai mult decât atât, puținele alimente care sunt aduse în această perioadă dispar aproape imediat, astfel că numeroși refugiați ucraineni rămân cu mâna goală. Constănțenii care vor să ofere ajutor pot aduce alimente neperisabile, mezeluri și lactate, ori alte produse de strictă necesitate pentru traiul zilnic.

"Există un deficit acum de alimente. Alimentele de bază, ca să spun așa, că veneau și luau făină, orez, ulei în special. Chiar am avut o perioadă în care am avut mezeluri de la un sponsor și erau foarte fericite că găseau și altceva. Nu mai este nici ulei, nimic. Ce ne-a rămas, au rămas câteva pungi de fasole și pâine. Și de detergent este nevoie pentru că își spală lucrurile", a declarat Carmen Lungu, voluntar Crucea Roșie Constanța.

Publicitate

Mai multe
URMĂREȘTE

Fii la curent cu emisiunile
Dobrogea TV, pe canalul nostru
de YouTube!

Lumina lui Hristos

DESPRE GRIJILE VIEȚII

Lumina lui Hristos

DE LA MOARTE LA VIAȚĂ

Lumina lui Hristos

IUBIREA CARE UCIDE

Lumina lui Hristos

APOSTOLIA MILENIULUI III

Lumina lui Hristos

PUTEREA CRUCII

Lumina lui Hristos

URMAREA LUI HRISTOS

Lumina lui Hristos

PĂCATUL NEOMENIEI

Dacă aveți informații care pot deveni o știre, vă rugăm să ni le transmiteți pe WhatsApp, la nr.: 0774402233